- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
Erre esetleg valakinek ötlete?
[link] -
henny
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy titkosítottam BitLockerrel a D: meghajtómat és most, hogy ki szeretném kapcsol, a BitLocker vezérlőközpontban hiába megyek rá a Szolgáltatás kikapcsolására vagy a Jelszó törlésére elkezd gondolkodni a gép és ki is írja az ablakra, hogy "Nem válaszol". Ez egy kb. 631,51GB-os meghajtó (1 winyó lett ketté választva), lehet, hogy a méret miatt akad ki, de vhogy akkor is le kellene szednem róla a titkosítást mert így szinte használhatatlan a meghajtó. Miközben az az ablak kb megfagy addig mást meg tudok nyitni, igaz kicsit lassan, de megy. Vkinek vmi ötlet, nem tudom mit csináljak ? A neten nem nagyon találtam róla ilyen problémát. -
zarayg
aktív tag
Rendben srácok, köszi azért az infókat
-
domos
senior tag
Ha nincs meg a recovery key akkor bukta. Legközelebb majd lesz backup.
-
zarayg
aktív tag
Srácok, nem az enyém a gép. Ügyfelünké, viszont neki semmilyen fajta mentése nem volt sehova, így bukó a dolog. A mirosoft fiókják egy másik US-ben lévő szerviz regisztrálta és nem tudja visszakövetni, hogy mi lehetett...
MS online Vlad azt mondta, hogy nem látja sajnos a rendszerben, hogy mi volt az előző emailje a gépnek (belépéskor bekérte a gép SN-jét, vszleg felülírhatta a reget, kitudja?)
Az MS széttárja a karjait, nem tud segíteni...
-
SaGaIn
senior tag
Ha csak ennyi lenne....
Csak annyit mondok nézz után mi minden van most közbeszerzési listában... Egy HDD-t nem vehetsz ha elromlik... jah és raktáron sem lehet... ez a Magyar valóság sajnos Hozzá nem értők hozzák a törvényeket. Konkrét példát direkt nem írok nem akarok problémát belőle magamnak...
-
dugo_
veterán
Miért nem javíttatjátok a lapot? Valószínűleg az lenne a legolcsóbb.
Esetleg TPM chip átültetés, bár itt már csak találgatok.Vagy kiolvashatnátok a chipet is, valakinek már sikerült.
Hacker extracts crypto key from TPM chip -
peti931
csendes tag
Ja, én is erre gondoltam. Itt nézz rá: https://onedrive.live.com/RecoveryKey
-
kentucky
őstag
Microsoft fiókban esetleg nincs benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest