- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
Erre esetleg valakinek ötlete?
[link] -
henny
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy titkosítottam BitLockerrel a D: meghajtómat és most, hogy ki szeretném kapcsol, a BitLocker vezérlőközpontban hiába megyek rá a Szolgáltatás kikapcsolására vagy a Jelszó törlésére elkezd gondolkodni a gép és ki is írja az ablakra, hogy "Nem válaszol". Ez egy kb. 631,51GB-os meghajtó (1 winyó lett ketté választva), lehet, hogy a méret miatt akad ki, de vhogy akkor is le kellene szednem róla a titkosítást mert így szinte használhatatlan a meghajtó. Miközben az az ablak kb megfagy addig mást meg tudok nyitni, igaz kicsit lassan, de megy. Vkinek vmi ötlet, nem tudom mit csináljak ? A neten nem nagyon találtam róla ilyen problémát. -
zarayg
aktív tag
Rendben srácok, köszi azért az infókat
-
domos
senior tag
Ha nincs meg a recovery key akkor bukta. Legközelebb majd lesz backup.
-
zarayg
aktív tag
Srácok, nem az enyém a gép. Ügyfelünké, viszont neki semmilyen fajta mentése nem volt sehova, így bukó a dolog. A mirosoft fiókják egy másik US-ben lévő szerviz regisztrálta és nem tudja visszakövetni, hogy mi lehetett...
MS online Vlad azt mondta, hogy nem látja sajnos a rendszerben, hogy mi volt az előző emailje a gépnek (belépéskor bekérte a gép SN-jét, vszleg felülírhatta a reget, kitudja?)
Az MS széttárja a karjait, nem tud segíteni...
-
SaGaIn
senior tag
Ha csak ennyi lenne....
Csak annyit mondok nézz után mi minden van most közbeszerzési listában... Egy HDD-t nem vehetsz ha elromlik... jah és raktáron sem lehet... ez a Magyar valóság sajnos Hozzá nem értők hozzák a törvényeket. Konkrét példát direkt nem írok nem akarok problémát belőle magamnak...
-
dugo_
veterán
Miért nem javíttatjátok a lapot? Valószínűleg az lenne a legolcsóbb.
Esetleg TPM chip átültetés, bár itt már csak találgatok.Vagy kiolvashatnátok a chipet is, valakinek már sikerült.
Hacker extracts crypto key from TPM chip -
peti931
csendes tag
Ja, én is erre gondoltam. Itt nézz rá: https://onedrive.live.com/RecoveryKey
-
kentucky
őstag
Microsoft fiókban esetleg nincs benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest