Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
...segítséget kértem a posta alkalmazottól,hogy együtt olvassuk már ki a BP.-i utca nevét...
Ezt nem értem. Postai levélváltásban, kézírással kommunikáltál a cserepartnereddel? Mit kellett és hol kellett kiolvasni?
Jön e-mailben a pontos cím. Manapság már a telefonodon van, ha nem; akkor kinyomtatod, vagy a telóddal lefotózod a monitorról és a postán az ajánlott szelvényt kitöltöd a nyomtatott betűk alapján. Ha hiányos a cím, esetleg úgy kell kitalálni, kikövetkeztetni egyes elemeit, el sem szabad indítani a csomagot. Mindenképpen rosszul jársz, ha ezekre nem figyelsz oda! Tanulópénz. VGA visszaküld, és máskor jobban figyelsz majd.
Szerk: Egyébként Bp, Sárpatak u. a IV. kerületben van. A postás mondhatott Neked bármit, nem fogja elvinni a balhét. Arra a címre megy a csomag amit Te ráírsz a szelvényre vagy a borítékra. Esetleg ha arra jársz elmondhatod neki a véleményed és azt, hogy mekkora galibát okozott. Talán úgy ő is tanul belőle, de valszeg pont lesz...
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
stangli
senior tag
Egyébként meg RAMot bubis borítékban ajánlott levélként, és lehet papírt lobogtatni hogy te feladtad.
Ha ajánlva adtad fel, akkor utána tudsz érdeklődni a postán, hogy merre jár, át lett-e véve éstb... továbbá, nem mindegy, hogy sárospatak mint település, vagy sárospatak mint utca, amúgy a google szerint a 12kerben van ez az utca...
-
legenda
válasz anjani182 #19 üzenetére
maestro volt, a pin pedig nem változik már, mindig a régi marad - nem is küldik/adnak hozzá -, azzal kell/lehet aktiválni, de amúgy a pin bármikor megváltoztatható!
jut eszembe, anno nevetve mondta az egyik postán dolgozó ismerősöm, hogy mivel karácsony előtt történt, biztos azt hitte egy postai dolgozó, hogy például domino feltöltőkártya van a levélben, és azért tűnt el...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
anjani182
őstag
Én nem emlékszem ilyenre, világ életemben K&H-s voltam, talán amikor diák voltam és Maestro-m volt na akkor postázták, a PIN-t természetesen mindig személyesen kellett átvenni.
A Master Card óta csak egy levelet kapok, hogy mehetek az újért...
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Ringman
nagyúr
postán nem ajánlottan/tértisen elküldeni bármit is
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Иван
őstag
Sajnos személyes tapasztalat is van benne rendesen. Bár igaz, eddig levelem maximum 1-2x tűnt el, amilyen tetves lassan működik a posta... Gyalog hamarabb elviszem a címzetthez
[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
legenda
válasz anjani182 #12 üzenetére
igen, postán küldte ki a bank - korábban is, viszont azt azóta már nem, inkább személyesen veszem át a bankban!
arányában biztos nem sűrű az ilyesmi a postán - legalább is a forgalomhoz képest -, csak azért írtam le, hogy bizony előfordul néha!Alg; igen, jól!
Lauda; az én eltűnt bankkártyám sem lehetett pin nélkül aktiválni, ráadásul a bank is letiltotta, és úgy igényltem újat!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
titán
Feladtal egy csomagot ugy, hogy nem tudtad a cimet. Akarmi is tortenik, viseld a kovetkezmenyeit.
anjani182 erste is boritekban kuldi ki. De a kartyat csak a pin kod ismereteben tudod aktivalni, szoval hiaba kapja mas a kezebe. Barmikor odaadom neked a kartyamat, nem mesz vele semmire.
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
Bankkártyát postán küldözgetnek? Master Card-nál ilyet még nem tapasztaltam
Ja, amúgy pár éve nekem is tűnt már el telefon postán, de ahogy olvashattunk GLS/DHL storykat eltűnt drága fényképezőről, úgy megesik az ilyen...vagy lenyúlják vagy elnyeli a rendszer
[ Szerkesztve ]
-
legenda
annyira azért nem az, adtak már fel számomra levelet, amit én már nem kaptam meg!
a címzés pontos volt, továbbá előtte és azóta is kaptam onnan úgy levelet, de az valahogy eltűnt...
talán fontos leírni, hogy karácsony előtt történt, és volt a levélben egy - új, még nem aktivált - bankkártya is, amit a bank a vidéki lakcímemre küldött ki, és azt továbbították - volna - részemre. a bankkártya nem volt látható, csak kitapintható, hogy olyasmi lehet, mert a bank által küldött levél bontatlanul került egy másik borítékba.
tanultam/tanultunk az esetből, azóta minden levél csak és kizárólag lekövethető módon postázódik!
a csomagokkal korábban is így tettem, de az már gáz, ha egy sima levél is eltűnik...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
horush
addikt
Jól sejtem, hogy az probléma, hogy nem tudod igazolni, hogy feladtad? Ha nem ajánlottként küldted, ergo nincs róla papírod, akkor ez csak a te hibád, hiszen bizonyítani nem tudod az ellenkezőjét.
Alg:
Külföldről tényleg érdekes a csomag, de ez nem a posta hibája, sokkal inkább a vámon szokták raktározgatni.
Belföldi küldemény esetén elsőbbségivel szinte mindig ott van másnapra bárhol, elsőbbségi nélkül meg két munkanap, de nagyobb helyekre sokszor elsőbbségi nélkül is ott van másnap (ez leginkább csomagra jellemző).Иван:
Csatlakozom én is az előttem szólókhoz, eddig sosem volt problémám a postával, pedig átlag havi 2-3 csomag megvan.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Személyes tapasztalat vagy csak az alapján mondod ezt, amit olvasol interneten?
Én évente legalább elküldők 30 csomagot és még egyetlen egyszer sem volt probléma eddig.
Elégé érdekes vagy csak ilyen szerencsés fickó vagyok, habár nem értem, akkor a lottón miért nem nyerek...[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Alg
veterán
Nekem még eddig minden ide/odaért, szerintem ez a postán semmi nem érkezik meg kissé urban legend, persze mindig arról szól minden ami nem érkezett meg, arról a napi több(tíz? száz?)ezer csomagról ami gond nélkül célbaér senki nem beszél. Mondjuk a sebesség az tényleg katasztrofális, tajvanból a határig 2 hét, onnan a címzettig még legalább ugyanennyi... (ellenben volt már hogy USAból 10 nap alatt megérkezett december végén, ünnepi szezonban )
Egyébként meg RAMot bubis borítékban ajánlott levélként, és lehet papírt lobogtatni hogy te feladtad.
Liberalizáció csak levélpostai küldeményekre vonatkozik majd, csomagot már most is lehet mással küldeni.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
anjani182
őstag
Jaj hagyjuk már ezt a "postával már mindent lutri küldeni"!
Hetente 2-4 nagy levelet/csomagot adok fel, meg én is kapok ennyit, mindig minden odaér, sőt a céges normál kis borítékos levelek is odaérnek, amik simán mennek...
Sőt, nagyon korrekt áraik vannak pár kilóig biznisz csomagra/levélre, most kötöttem velük szerződést! A legnagyobb cégektől nem jön el annyiért a GLS/Sprinter stb...online felület, hó végén átutalással lehet rendezni a számlát, 3 csomagnál kijön adott nap délben a posta kocsi.
Problem?!
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
Nehéz igazságot tenni.
Egyrészt neki is igaza van, mert károsult, viszont azt is be kéne látnia, hogy nem a te hibád.
Neked meg ugye rohadt kínos.
Magyar postával meg lassan akármit küldeni lutri
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Zaja2
senior tag
Utólag könnyű okosnak lenni,ez így szokott lenni.általában.
Nem sejtettem,hogy ekkora galiba lesz.
Nem arra akartam kilyukadni,hogy nekem mind1,hogy mikor ér oda neki a ram,csak fel legyen adva,hanem inkább arra,hogy korrektül minél hamarabb megkapja,ahogy illik.
De ez van.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Jhonny06
veterán
Egyszerűen le kellett volna lépned a postáról, ha sejtetted, hogy rossz címre fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest