- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
Nem értek én ezekhez, csak látásból ismerem
-
coco2
őstag
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Hát akkor talán még volt ez után másik, de én már csak a félgömbös darabokkal találkoztam, és utánuk már pc-n az analóg stick-ek következtek nekem.
Az első mikrokapcsoló nélküliek olyanok voltak, hogy egy laprugó volt a kar alá illesztve (valami bélyegvágott lap volt laprugónak edzett formában), és kinyúlt a nyák fölé 4 irányban. Azt nyomta le a kar rá a nyákra. A laprugó karja ofc folyton eltörött. Nem volt az jobb picit sem. Aztán jöttek azok, amikben egy sokkal kisebb 3szög alakú domború laprugó közvetlen a nyákra volt ragasztva. Az alatt a nyák kopott ki folyton, ónozni kellett. Míg végül a műanyag kar lenyomója törött el, és akkor kuka. Az sem volt jobb. Szerintem ez a masszívabb mikrokapcsolós volt még a legjobb. Ebben a rugó törött el, de az barkácsolható volt. Sajnos a műanyag kar anyag kifáradása ezt sem kímélte. Edit: már emlékszem, paxtoll rugójával lehetett legkönnyebben barkácsolni. Rövidebbre vágtam a rugót, és kihajlítottam rajta egy menetet beakasztónak
-
nyunyu
félisten
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Nem Python volt az?
QS I, II után ilyenem volt Atarihoz.
Szerintem kényelmesebb volt, mint a QS II. -
coco2
őstag
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
Igen, ilyet használtunk commodore időkben. Utolsó generációs mikrokapcsolós karos joystick. Ezekben a kapcsoló rugója szokott eltörni, amit öngyújtók rugójával kicsit megfeszegetve javítani lehet. Mire +2 barkács rugó eltörik benne, a kar műnyag pöcke is eltörik, ami lecsapja a rugót. És akkor ott a vége.A magam részéről nem hiszem, hogy ezt még mindig gyártják. Ha valahonnét be tudsz szerezni használt darabokat, azokat használhatod csere alkatrésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B85M-D3H-A + I5 4440 + HyperX 8GB FURY DDR3 1333MHz + CoolerMaster N200 + Hyper 103 hűtő
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest