Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
A Smart Keyboard szerkesztését, átalakítását befejezettnek tekintem...
Áttértem a teljesen megújult A.I. Keyboard használatára -
xSide
őstag
Sok zavaró 'Mobilról nem tudok linkelni' ellen:
-
xSide
őstag
Frissítve a leírás.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok! Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy Lg G2 telefonon, miért nem működik a keybord pro T9 nézete? Tehát az előző telóról ráraktam a mentést, és nem hajlandó a T9 módban, "ami úgy néz ki mint a régi telók billzete, egy gombon három betű" szöveget írni, csak fektetve. Valami megoldás?
-
Cyborg
őstag
"- a szótár a beírt szavaimat használja (utólag szerkeszthető bármelyik), gyakran használtakat ajánlja fel először"
Emiatt váltottam én is erre a progira, örülök, hogy rátaláltam erre a topicra.
Plusz nagyon tetszik, hogy el lehet menteni a beállításokat. Sokszor mellé ütök még, szoknom kell az ékezetek helyét is, de úgy néz ki, ez a módosított progi lesz a legjobb a számomra.Az anysoft nekem abszolút nem jött be, marhára nem azokat a szavakat ajánlotta fel, amiket akartam használni, meg nyilakat se lehetett kitenni, a témák se voltak jók.
Nagyon sokáig a Go keyboardot használtam(2év),fehér témával, jó, teljesen testreszabható, billentyű méretet is lehet állítani, nyilak is vannak, a magyar szótár is elég jó, és jó szavakat ajánl fel, csak nem tudtam beállításokat menteni, meg valamiért nem tudtam bővíteni a szótárat a saját szavaimmal.
Próbáltam pár billentyűzetet én is már, és nekem a Go, és a Smart jött be a legjobban.
Köszönjük xSide!
-
Casanova*
veterán
de ha megveszem a pro verziót,akkor is dumálni fog a te módosított smart key. nem?
lényegtelen,nem olyan sűrűn dumál az és nem sokból tart kinyomni azt a ,,vedd meg a pro verziót,, ablakot.
amúgy se tudom megvenni,csak skrill bankszámlám van. erről nem tudok vásárolni play appot.
-
xSide
őstag
válasz
Casanova* #18 üzenetére
Megvettem a Pro-t, így nem dumál nekem
Annak idején hetekig próbálgattam sokféle billentyűzetet, köztük az általad említettet is.
A smart esetében olyan plusz dolgok vannak, amik még könnyebbé és jobban használhatóbbá teszik az írást.Egy pár említésre érdemes, ami mellette döntött:
- kurzor hangerő gombokkal
- szerkeszthető smiley-k (nálam mobilaréna fórum bb tag-ek vannak beírva)
- egyéni szövegtár (pl. beírom 'ezm' és kiadja 'ez az email címem' szöveget, vagy beírom a monogrammom és megjelenik az email címem, ami különböző oldalakon való bejelentkezést könnyíti meg)
- egyéni írásjelek a javaslati mezőben (speciális karakterek 'csillag, nyilak, logók' stb.)
- választható bevitel az előugró ablakban megjelenő karakterekhez (hosszú nyomás vagy csúsztatás)
- a szótár a beírt szavaimat használja (utólag szerkeszthető bármelyik), gyakran használtakat ajánlja fel először -
Casanova*
veterán
nagyon jó lett! ezer köszönet! kár,hogy mindig pofázik,hogy vegyem meg a pro verziót. ezt a keyt kellett volna módosítanod. a kettő közül alapból ez jobb és nem pofázik.
-
PapG.
tag
Szevasztok! A pro verziót amelyikben t9 nézetben el vannak tüntetve a fölösleges karakterek honnan lehet letölteni? Köszi!!
-
batagy
őstag
Hú, ez nagyon hasznos!
Most van a kompakt nézetben is rendes ő és ű betű, illetve a sok felesleges karakter eltűnt!
Ez most így szuperül használható!Nekem is a Smart Keyboard Pro jött be a legjobban, azon belül is a kompakt nézetet preferálom a portré módban. Az alap software-ben (4.7.1 verzióig legalábbis) a kompakt nézetben nem volt rendes ő és ű karakter, illetve telehányta sok más, nálunk nem használt karakterrel. De most a javításod ezt mind megoldja!
Hálás köszönet!
-
xSide
őstag
Pro verzió frissítve...
-
xSide
őstag
Egyéb okok miatt egyenlőre nem tudok foglalkozni a kiosztásokkal...
-
xSide
őstag
válasz
SimonJanos #7 üzenetére
A multiling messze elmarad...
A t9 szótár működik pro-ban az biztos, mind kompakt mind sima nézetbe.
Éjjel, ha nem tudnék aludni megcsinálom a 3 soros full ékezetest.
Azon viszont elgondolkoztam, mivel új kiosztást nem tudok hozzáadni, a kompakt t9-et (2 betű egy gomb) alakítom át, igy benne lesz minden verzióban. -
danih
veterán
Jó, de nekem megvan a PRO, szóval ezek szerint meg kell várnom a hivatalos okét?
-
SimonJanos
aktív tag
Jól nyomod
Az a "gond", hogy a mostani verzió kb. egy MultiLing. Nem mintha az rossz lenne.
A "fektetett teljes magyar" királyság lenne.
Nekem jól jönne néha még akkor is hogy javarészt kicsúsztatható fizikai billentyűzetet használok (Xperia mini pro), de ez lenne az igazi - tesztelném is erősen.
Amúgy T9 / szótár csak a PRO-hoz van? -
zsír, remélem bekerül a véglegesbe, mert én is ezt használom
-
xSide
őstag
válasz
SimonJanos #4 üzenetére
Miként érted teljesen magyar?
Magyar kiosztás, mint pc-n?
Megtudnám csinálni, eddig nem volt rá szükség.
A mobil kijelzők kisebb mérete miatt az általam hozzáadott ékezetes karakterek még kényelmes, félre ütés nélküli írást tesznek lehetővé. A korábbi 4 soros tartalmazott +1 sort ahol csak az ékezetek szerepeltek, viszont ez esztétikailag nem jött be.
A teljes magyar ékezetes kialakításhoz + 4 gombot kellene kirakni. Sajnos a smart-ban nincs külön álló és fektett megjeleníthetőség.
A kijelző méretem 960x540 és elforgatott állapotban pont tökéletes lenne.
Amennyiben tab-ra kellene, szívesen készítek egy olyan verziót is, csak jelezd.
AdAway-t használok, teszt során egy reklám sem jött elő.
Nézz be a Súgó részbe... -
SimonJanos
aktív tag
Tetszik, de engem egy teljes magyar bill. érdekelne
Az sem baj ha kisebbek a betűk... ez nem megy akár 4 sorban?
Ó, és jól látom hogy a trial hirdetést dob be? Ha igen, hová... Az zavaró lehet, máshol nem érdekel, kapjon csak pénzt érte a fejlesztő de egy billentyűzetnél... -
xSide
őstag
A napokban frissült az alkalmazás 4.7.0 verzióra, a javasolt nyelvi változtatásom nem került bele. Helyette viszont kapjuk az alábbiakat:
A verzió jellemzői: v4.7.0
- hozzáadott Emoji támogatás (*)
- a nagy felbontású képernyőn (például a galaxis S4) rögzített T9
- fix svéd T9 elrendezés* Emojis támogatás, mint új nyelv áll rendelkezésre.
Elérhető 'Beállítások/Nyelv' funkciónál vagy a 'Smiley szerkesztő'-nél felvenni a kedvenc Emojis ikonokat (Enter hosszan nyomása után).
Az Emoji karakterek mutatásához minimum android verzió 4.1 szükséges.Mi is az az Emoji??? Bravúros és hasztalan újítás sok más felvetett ötlet helyett!
Ezek alapján én nem frissítem a 4.6.3 verziót!!!
-
xSide
őstag
A mikrofon gombot láthatóvá próbáltam tenni az alkalmazás más jellegű módosításával.
Nem lehet, így van megírva mely szerint pár nyelvnél nem jelenik meg.
Megoldás a használatára van, kézmozdulatként (pl. csúsztatás a billentyűzeten fel) aktiválható a funkciója -
xSide
őstag
Javaslatot, észrevételt itt hagyhattok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest