- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
3G-hez van kód a GBn és úgy csak 30$, nemrég vettem 49-ért...
A haverom múlt héten vette és jó volt még a kód.
Amúgy miért jobb az alternatív firm? Mivel tud a gyárinál többet?
Ha használom hozzá a gatewayt nem lesz hátrányom firm csere után, esetleg wifi nem lesz gyengébb?
Nekem van egy 3G és egy 3 is itthon gyári rendszerrel... -
blash
tag
Kozben megtalaltam, hogy miert is nem tudok masik juzert letrehozni, pontosabban letre tudom hozni, de az ujrainditas utan torlodik. Eltunik az etc/passwd es az etc/shadow fajlokbol is az uj juzer sora. Es me'g ezeknek a masolatabol is (etc/passwd-, etc/shadow-). Valahol biztos ott van valami default fajl, ami alapjan visszaallitja, de me'g nem talaltam meg. Egyre jobban sajnalom, hogy csak ez a padavan firmware erheto el a mi 3-ra, foleg olvasgatva a bugtrackeruket. Ami megoldast irtak, hogy a start szkriptben hozhato letre uj juzer, haaat...
https://bitbucket.org/padavan/rt-n56u/issues/793/cannot-add-new-user
-
woodworm
veterán
Eddig még minden flashelésemnél elboldogultam egykezesen, a másikkal tartottam a kábelt.
Ennyi a proci torrentes tudása és ez még az erősebbek közé tartozik. Hálózati másolásnál ~30 MB/s-os írási és 60-70 MB/s-os olvasási sebességet értem el a hasonló hardvert tartalmazó dir-860l b1-essel. Természetesen ez függ az usb-s háttértár típusától, vannak ennél jobb eredmények is.
Wan-lan irányban nincs korlát, a mögötte lévő gépen múlik a letöltési sebesség.Jelenleg egyébként jó árban van a banggoodon, appból fizetve 10500 Ft-ba kerül.
-
pulpi
csendes tag
Köszi a választ. Nekem is prometheussal van fent. Én egy orosz oldal és a google translate segítségével raktam fel + segített nagyon sokat woodworm forumtárs is. Azóta tökéletesen megy a wifi meg a fel le töltés is, csak az usb 3 miatt akartam cserélni mert a letöltésnél ott van a szűk keresztmetszet. Az írási sebesség miatt tölt lassabban. Meg idén november kürül bővítek netet is most 120 megás van, amivel ki tudok hozni 80-90-et ezzel a routerrel. De ha bővítek 500-ra vagy 1000-re akkor már elég karcsú lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PH! Darts
- Hardcore café
- Steam Deck
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest