- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
haligali72 #1315 üzenetére
Jó estben de, rosszabb esetben akár többet is.. lásd lentebb...
Szóval van átmeneti megoldás, szerencsére. Szedd le ezt az apk-t. Ha nem jönne le, akkor itt van a link.Ez felrakja a google playt, services-t és még pár google cuccot, ami egyébként gapps-ban van, amit általában twrp-vel rak fel az ember rom telepítés után.
Mivel nekem 360 valahány órát kell(ett) várnom, gondolhatod, hogy nem hagytam fiókban csücsülni a telefont.
Ennek segítésgével van gmailem, photos, play, és telefon kontaktlista. Play után meg már gyarkolatilag minden van. Ezzel ki lehet húzni bootloader nyitásig, twrp és rom telepítésig... -
esox
senior tag
Ha nem látnád a dev options-t, akkor:
"Settings" > "About Phone" > Touch "MiUI Version" tab 5 times to activate "Developer Option" > go back to "Settings" > "Additional Setting" > Choose "Developer Options" > Activate the "Developer Option" tab > choose "Mi Unlock Status" > Click on "Add Account & Device". -
esox
senior tag
válasz
haligali72 #1310 üzenetére
Be kell lépned develeoper options menübe, ott pedig csekkold a Mi unlock menüt.
Ha azt látod, hogy 'this device is locked', akkor nyitnod kell. Alul van egy gomb az oldalon 'Add account and device'. Erre nyomj rá... Ez a bind-olás, Ha nem az az üzenet jön, hogy a készülék hozzá lett rendelve az accountodhoz, hanem 10008 és valami kínai szöveg, akkor sajna kínai vpn-ről kell indítanod a nyitást. OVpnSpider progi kell hozzá...Ha sikerült a bind-olás, akkor kell a a miui unlock tool, amit innen tudsz leszedni.
Kikapcsolt telefont fastboot módba rakod (hangerő le + bekapcs), bejön a kis zöldsapkás miui figura. Összekötöd a géppel, és elindítod az unlockot. Jó esetben csak 72 órát kell várni mire unlockolhatod, nekem sajnos most valamiért 200-at kell.Ha sikerült az unlock, utána már mehet fel a twrp image majd a custom rom...
-
esox
senior tag
Ez most akkor Note 4X vagy sem?
-
esox
senior tag
Sziasztok,
Note2-ről váltanék, de nem tudom, mi a különbség Note 4 3/32 és Note4X 3/32 között.
Valaki röviden le tudná írn? Én nem igazán látom a különsbséget csak az elnevezésben.http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8580&idPhone2=8531
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest