- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Nem szeretném szétoffolni a topicot, így ha zavaró, inkább privátba válaszoljatok. Nem volt még Xiaomi sem Huawei telefonom, de egy ideje szemezgetek velük. Most muszáj lecserélni a régi LG-met és nehéz a döntés. P9 Lite, P10 Lite és a Xiaomi Redmi Note 4x a befutók. A Huawei készülékei jobban tetszenek külsőre, a Xiaomi nagyobb aksija viszont nagy előny. A kamera kb. partiban van, akkora különbségek nincsenek szerintem. Régen sokat mókolgattam a telefonjaimat, a HTC HD2-n már becsukott szemmel cserélgettem a főzött rendszereket, és a Nexus 4-en is járt néhány. Azt látom, hogy a Xiaomi sokkal jobban el van látva ezekkel, és a telepítések is könnyebbek, de ha megtalálom az igazit, nem igazán szoktam már piszkálgatni, max. frissíteni. Tehát! Elfogultság nélkül le tudná valaki írni, hogy a két rendszer között mi a lényegesebb különbség, milyen a támogatottsága, mennyire figyelmek még rá a kadás után 2-3 évvel.Ha esetleg van erről cikk, írás, a linket is megköszönöm.
-
Bobby G.
senior tag
Köszönöm!
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Bocsi a nem hozzáértő kérdésért, de a Xiaomi Redmi Note 4x, az ugyanez a modell, vagy egy teljesen más vagy csak elírták a nevét..
Belebotlottam egy eladó készülékbe, és kissé megingatott, hogy ez vagy egy P10 Lite legyen az új telefonom. Nem tudom, hogy így milyen tesztet olvassak hozzá.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest