- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
egopista
csendes tag
Egyetlen hátrány, ami engem érint és idegesít, hogy a Menüt nem lehet simán a menü gombbal előhívni, csak ha hosszan nyomom. Simán meg az alkalmazás-váltó ugrik be, ami eddig nekem Home gomb hosszú nyomáson állt.
Ezen kívül más dolgoban is látok visszalépést az előzőkhöz képest, például ami már a 8.,5.2.0-ban is megváltozott:nem lehet beállítani, hogy a Vodafon app adatforgalmát ne mérje. Vagy kiegészítő adatcsomagot nem lehet hozzáadni pl... ezek korábban mind létező opciók voltak, nem értem miért fejlődünk visszafelé -
Black_Raven
veterán
Elvileg erről már megy direktbe is, ha a Kollégának ez volt a legfrissebb. És igen nem kell bl nyitás, root semmi. Én csak előnyét ismerem, mivel nekem hibátlan. A Stabilos hibákat meg itt írják általában, de nekem olyanok nincsenek, sőt semmi hiba. Nyugodtan próbálhatod egyből is felrakni, mert hibát dob csak, ha nem tetszik neki valami. Nálam teljes gyalu volt, de ezekszerint itt már nem...viszont az újjlenyomatolvasót kapcsold ki előtte+mintát/jelszót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged