- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMyMamy
tag
Sziasztok.
Lecseréltem ezt a jó öreg kis telómat kényszerből kb. 2 hete egy ajándékba kapott Samsung A22-re, mert iszonyat lassú volt már, de nem tudok az újra átszokni, konkrétan megőrülök tőle. A kameráján kívül semmi pozitívumot nem találtam benne, túl nagy, nehéz, fáj tőle a kezem (a 4x-et simán tudtam 1 kézzel kezelni, ezt kb. lehetetlen), húzza le a zsebem, állandóan félregépelek vele és semmi nem úgy műxik rajta, ahogy szeretném. Utálom a Samsung telókat egyébként is...
Szóval szeretnék új életet lehelni bele valahogy, egy új oprendszerrel. Akksiját cseréltem Nohonra kb. 1 éve, azzal nincsen gond.
Semmi érdekeset nem használok, szokásos Chrome, Gmail, FB, Messenger, Viber, menetrend.app, stb...
Ilyen bankos meg egyéb dolgokat elvből nem teszek a telómra.Mit ajánlotok most így 2024-ben, amit érdemes lenne rávarázsolni és minimális esély van vele a téglásításra? Akár egy újabb verziójú MIUI is jó lenne nekem, de abszolút nem vagyok vele képben.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Villanyszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- TP-LINK routerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest