Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
válasz bodnar10261 #22950 üzenetére
Én használtam a 7 és 8.1-re épülő LOS-t is. Az előbbi sokkal jobban kímélte akkut, más különösebb gond nem volt velük. Bár az összes többi 8.x ROM is rosszabbul kezeli akkut, mint a 7.x. Nekem ez a tapasztalatom.
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Nagyon meglepődtem ma reggel. Kislányom hozta a telefonját, hogy apa miért nem tetted fel töltőre? Pedig fenn volt. 21 óra alatt elfolyt belőle az energia. Járt már így valaki? Se wifi se moblinet se semmi.
Ötlet. Energiahasználatban csak a rendszer és a telefon készenlét volt ...9.5.10.0 Global Stabil
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
Persze. 100%-os töltöttséggel adtam neki tegnap oda. Kb fél órája adta a kezembe hogy miért nem töltöttem fel. Annyira érdeklik a műszaki dolgok, hogy töltőre is én rakom fel
Ha most feltöltöm, lesz egy wipe ... Talán segít. Véletlenül kattintott egy rendszerfrissítést. Szerintem az lesz a baja ... remélem.
[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
válasz bodnar10261 #22956 üzenetére
Azt használtam, a 14.1 kiforrottabb volt. A 15.1 nekem jobban merült ugyanazokkal az appokkal.
-
bodnar10261
aktív tag
frissült a Pixel Experience rom :
https://download.pixelexperience.org/santoni/
Bodnár Dávid
-
esikl012
tag
Sziasztok!
Páromnak van egy ilyen készüléke olyat tapasztaltam vele, hogy ő beállítja az ujjlenyomattal történő feloldást de én is ugyan úgy fel tudom oldani 5-6 érintés után.Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
törölt tag
válasz fradi81 #22971 üzenetére
Nálam aztán kap hideget-meleget. Az előző tok is elég viharvert volt, amikor ma kukáztam.. Az eddig használt fólia szintén. Végtére is csak egy használati tárgy.
#trebrona: szerintem itt szivárványosság alatt a bayer-szűrő okozta moire-effektre gondolsz, ami inkább a képfeldolgozás hibája lesz. Én legalább is semmi ilyesmit nem tapasztalok használat közben, sőt, az előző olcsó védőfóliához képest egy élmény használni.
Szerk: off
[ Szerkesztve ]
-
sharp007
tag
Valaki korábban keresett matt TG-t.
TG, tempered glass, üvegfólia.
Redmi 4 Prime - 3/32GB - MIUI GS 10.2.2.0 - Android 6.0.1
-
siddis
őstag
TWRP 3.2.3 by Isaac Chen (szerintem treble és non-treble is egyben)
-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
Jahh, amúgy a július 23-i Resurrection Remix arn64aonly GSI már nagyon szépen megy, még a Google Camera is elindult, ami hiányzott az az automatikus fényerő szabályozás, azt nem találtam benne sehol sem, de majd javítják. A Clarity 4.1 Treble kernellel is működött.
-- Aux armes, citoyens --
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Mitől lehet az, hogy az 1 éves 4x/32GB telefononom teljesen be van lassulva mostanság? kezdetben teljesen gyors volt, viszont az utóbbi 4 hónapban ha netezni akarok rettentően lassú a chrome, illetve maga a telefon is lassan reagál, több másoderces lagja van, mikor meg akarok nyitni valamit meg átugrik a kijelzője.
5 GB szabad hely van még rajta, 10 programot telepítettem rá kb (insta, facebook, messenger, meg pár játék).
Van valami ötlet, mitől lehet, mit lehetne csinálni? Reinstall?
-
starr
őstag
válasz dangerzone #22986 üzenetére
Újraindítás, gyorsítótár törlése, ill. amely appoknál nem gond, töröld az adatait.
-
starr
őstag
-
bb71
őstag
Xiaomi.eu-rom: GPS nem talál jelet. Mit tegyek?
Előtte jó volt, nincs változtatás már sok hónapja, újraindítás volt, cache törlés megvolt....
-
manchester99
tag
Sziasztok , elszeretném adni a telefonomat jelenleg Los 14.1 van rajta ami szerintem egy szuper rom, egy gond van vele 10-15perc folyamatos használat után 41-42 fokra is felmelegszik a készülék.Kérdésem a következő volna aki miui-t használ annak ilyen melegekben mennyire melegszik a telefonja ? Érdemes volna-e miui-val tovább adnom rajta ? A vevő inkább sima android párti nem kell neki a miui feature
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz manchester99 #22994 üzenetére
én a helyedben gyárira tenném, zárnám a bootloadert, visszaállítanám az out of the box állapotot aztán romoljon ő ahogy akar. az a legtisztább, és akkor a custom bugokért nem neked kell felelni.
-
kidnou
őstag
Értesitősávban gps ikonra hosszan ráböksz, akkor bejön a helyszolgatások. Vagy akár beállítás menü rendszer/adatvédelem/helyszolgatások Nagy valószínűséggel energiatakarékos módban vagy. Állitsd nagyon pontosra. Nem kell félni nem zabálja az akksit, nálam folyamatosan be van kapcsolva
-
kidnou
őstag
válasz manchester99 #22996 üzenetére
DeFranco jól mondja. Ha el akarsz adni egy készüléket, mindig gyári állapottal add el. Ha buherált rom van rajta és valami nem jó, akkor azt mondja szétcseszted
-
kidnou
őstag
válasz manchester99 #22999 üzenetére
Az más, de alapestben tényleg a gyári állapot a tiszta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest