Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
No offense, de nagyon is tisztában vagyok. Ahogy a magyar posta, úgy a kínaiak is simlisek. Írtam nekik, hogy hol van, erre csatolt egy képet, hogy itt van. Aztán elkértem a TN-t, ami egy holland csomagra mutatott, amit már rég kézbesítettek hollandiában. A hiba abban volt, hogy nem vettem normális (RSxxxCN) tracking numbert, hanem ilyen kamu TN-t kaptam a reklamáló e-mail válaszában, amit ők használnak...
Tanulság, hogy 5$ felett érdemes TN-t venni, könnyebb reklamálni mind a királyi posta fele, mind az eladó fele. -
Criminal017
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
A Banggoodra sem lehet adni semmit, sajnos. Egy MiBandet rendeltem október 21.-n és a napokban jött meg, úgy, hogy írták nekem, hogy október 30.-n már itt volt az országban. Persze.
Én is várom a kétoldalas kábelt, megjön az, csak lassabban. Ha meg nem, akkor paypal-full refund. -
Criminal017
őstag
Egy kis gyors teszt után a következő eredményeket kaptam:
Az ötezres bankot a saját kábelével, illetve a Bliztwolf 2x2,4A töltőfejével 4 óra alatt sikerült feltölteni,
a tíz ezrest ugyancsak a saját kábelével és a fent említett töltőfejjel 7 óra alatt sikerült feltölteni. -
Criminal017
őstag
Én a már fent említett Blitzwolf töltőfejjel töltöm. Van mikor a 10000 mAh-s és az 5000 mAh-s is rá van dugva egyszerre, de olyankor is csak kellemesen langyos. Szóval, ha valaki töltőfejben gondolkozik, akkor érdemes rászánni azt a ~3000 Forintot.
Az ötezrest kb. 2-3 óra alatt feltölti, a tízezrest pedig kb. 5 óra alatt. Bár majd ha lemerül mindkettő, akkor lemérem percre pontosan.
-
Criminal017
őstag
Akit érdekel, Banggoodon megint van raktáron a szürke jóárasított 10 ezer mAh-s Power Bankból.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi