- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Internet fejlesztés országosan!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Megoldások IBS/IBD-re
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tinuszka
tag
válasz this is life #4739 üzenetére
ez nagyon szép felajánlás, köszönöm, de tényleg nem várom el, hogy csak úgy Már a biztos forrás és egyszerű logisztika is nagyszerű lenne!
-
Tinuszka
tag
bocsi, már nem tudom szerkeszteni, 128/6 persze
-
Tinuszka
tag
Sziasztok, töltőre dugás után megdöglött, szerviz szerint az alaplap ment meg. Valahonnan van esély szerintetek alaplapot venni hozzá? Fenntarthatóság miatt (meg egyébként is megfelelt még arra, amire én használom) a javítást preferálnám, mintsem új telefont (amúgy is céges). Global 256/8 verzió volt
[ Szerkesztve ]
-
Tinuszka
tag
Xiaomi EOS List: Mi Note 10 Lite Will No Longer Get Updates [link]
-
Tinuszka
tag
én a banki app miatt parázok. Amikor legutóbb használtam rootolt telót, egy mi note 2-t, a vége felé nem segített rajta a magisk akármit csináltam vele. Csakis egy régebbi banki app verzióval működött a dolog, de egy idő után egy rom cserét követően már nem lehetett újraaktiválni a régi app verziót, mert megváltozott az egész aktiválási eljárás. Ezt követően egy másik gyári romos telefont csak azért hurcoltam magammal mindenhova, hogy kéznél legyen a banki app amikor sürgős. Hát ilyet sohatöbbet...
[ Szerkesztve ]
-
Tinuszka
tag
válasz Viktor0610 #4393 üzenetére
Akkor elnézést :)
-
Tinuszka
tag
bocsi, bénáztam képfeltöltéssel... szóval kijött az EUXM 13-as is
-
Tinuszka
tag
válasz this is life #3809 üzenetére
jómagam is a banki app miatt hagyom a matatást. Az egyetlen amit csinálok azok adb alapú ügyeskedések (itt említem meg, hogy miután adb-n adtam akku stat engedélyt a GSam Battery Monitor Pro app-nak, papíron jobb üzemidőt produkál, hihetőbbek a statok) én elvagyok a gyári rommal, már rég nem éri meg nekem a mókolgatás csupán customolhatóság miatt, számomra mindenféle különösebben zavaró tényező nélkül használható telefon ez így is.
-
Tinuszka
tag
Most jutottam oda, hogy foglalkozzak vele Utólag is köszi a reagálást. 12.1.6-os frissíítés után sem tűnt el a hiba. Külön-külön kiszedtem a kártyákat, és egyszerre csak egy kártyával indítottam újra, mindkettővel gond nélkül be tudtam lépni a menübe. Visszaraktam mindkettőt, és úgy is megy. Fogalmam sincs mi lehetett a gond, de ezzel a csikicsukival megoldódott.
-
Tinuszka
tag
Sziasztok, már egy ideje megvan ez a bug csak nem volt vele időm foglalkozni. A legfrisebb gyári global EEA van fenn a telómon, de már nem emlékszem, hogy csak a legutolsó frissítés után jött elő ez a dolog, vagy már az azelőtti verziónál is megvolt (de az biztos, hogy amikor hozzám került nem volt ilyen baj). Szóval ahogy megpróbálok belépni a SIM kártyák és mobilhálózatok menübe, összeomlik a Beállítások app és "újraindulnak" a SIM kártyák (dual módban vagyok), azaz eltűnek az értesítési sávból a jelerősség ikonok és 1 mp-re rá újra megjelennek, mintha kivenném a SIM kártyákat. Az sem segít, ha repülő módban próbálkozok, akkor nem esik össze az app de nem is reagál sehogyan sem, nem tudok belépni abba a menübe. Természetesen újraindítás sem segít. Nem volt mókolva, BL sem volt nyitva. Amúgy semmi bajom sem a jelerőséggel, sem a mobil adatszolgáltatással, de amikor kellene nem tudom manuálisan beállítani a szolgáltatót stb. Próbáltam keresgélni de nem találtam hasonló bugról semmit. Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Tinuszka
tag
Sziasztok, végre én is klubban . Az utóbbi hetekben átfutottam a fórum 3e+ hszt (vazz...), hogy kb. képben legyek a dolgokkal. Mi Note 2-ről jöttem át, 3,5 év után már csak töltésenkénti 3 SOT jött össze neki a 2 kártyával, nekem meg nagyon fontos a munkám miatt a minél hosszabb üzemidő (külső teleppel összekötött mobillal pedig nem túl praktikus terepen mászkálni). Már jó ideje ki volt nézve, de kivártam míg meg tudtam vetetni cégesnek Épp vásárlás előtt kezdtek kifogyni a készletek a 128 gigásból itt a román piacon, egy utolsó darabot csíptem el az egyik kis forgalmazónál.. Nagyon b@szó kis gép, iszonyú szép és számomra meglepően kompakt (igazából nem vetettem össze az előző Note 2-es méreteivel, ami picit rövidebb viszont szélesebb ennél), és én imádom, hogy súlya van és marokra lehet fogni a vastagsága miatt.
Viszont az biztos, hogy egyelőre nem fogok neki romolgatni. Annak idején a Lenovo P70-esemen is már MIUI futott (ott lettem xiaomi fan), azóta pedig csak ez a két Note volt. A Note 2-esen miui.eu béták mentek, amíg el nem jött az EOL. De basszus egyre macerásabb a romolgatás, már a Note 2-nél is idegesített, h minden egyes rom csere után újra kellett rootolni, de volt hivatalos twrp meg full mentés, ehhez képest ez itt tényleg kálvária. Nincs már se időm se kedvem mókolgatni (a mocolo volt az egyetlen, bocsi ), és annak idején tényleg az volt a cél (a fétisen kívül ), hogy minél hosszabb üzemidőt hozzak ki (greenify, BBT, amplify stb.). Ez most alapból hozza amit kell, pár nap használat után nincs semmi, ami különösképpen idegesítene (A11 legfissebb EEA 12-es MIUI). Ráadásul az utóbbi hónapokban egy nem rootolt régi mobilt kellett hordozzak magammal a banki app miatt, ami előtt sehogy sem lehetett már hide-olni a rootot/magisk-et.
Amit viszont meg szeretnék kérdezni Tőletek, így a felvezető után, mert nem tiszta:
1. Az ADB fastboot tools használatához nem kell BL nyitás? Egy rakás gúgli szemetet ugyanis kisepernék azért. Illetve milyen más beavatkozásra van még lehetőség ilyen módon? Vmelyik appom (talán a GSm battery monitor) dobta fel, hogy ADB-n keresztül többet tud, de nem emlékszem pontosan. Szóval app törlésen kívül mire használható még?
2. És egy szoftos kérdés: használom a MI browsert (tudom... ), a 12-es verzióban hogyan kell eltüntetni a kezdőlapról azt a sok szar csempét (goo, fb, yt stb.). Tudom be lehet állítani kezdőoldalnak egy tetszőleges oldalt, de én megszoktam, hogy a kezdőlapomon a kedvenc oldalaim csempéi vannak csak, itt meg startból van 15, ami nem kell.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- DIGI kábel TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest