- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
1300 - 1201
4766 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
-
Imi1981
veterán
-
Melorin
addikt
Nektek milyen átviteli sebességet tud wifiről a teló?
-
NotBlank
csendes tag
-
vegyszer
addikt
Az a menü, hogy az egyes SIM kártyák adatforgalmát vissza lehessen nézni, beállítani, hogy mikor kezdődik a számlázási hónap, és hány gigám van, az hová lett eltéve?
Ha nem használnák évek óta MIUI-t, azt mondom ok, de így? Egyre több mindent nem lelek. Pedig az előző telóm is MIUI 12-vel ment a végén.
Tudom, tudom, Pistabácsinak csak egy gigája van, de azon bármit letölt.
-
Dimond G
senior tag
Köszönöm! Megvan!
-
Dayerdroid
tag
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani az alsó gombsor funkcióit?
Konkrétan ha a kis négyzetre nyomok akkor a widget beállítását hozza be. Nekem az kellene hogy kitudjam törölni az eddig megnyitott app-kat.
Köszönöm a választ!
-
this is life
Ármester
Az eu,global piacra szánt telefonokon a hívás rögzítés csak bl nyitással és a miui eu custom fw gelepítéssel érhető el , garancia vesztés nélkül. Az RNo egy ligával lejjebb játszik ,kamera,felhasznált anyagok , váz, ips kijelző ...stb illetve az mtk SOC miatt miui alapú custom sw/fw nem elérhető hozzá . A poco x3 ha kamerában is hozza amit a note 10 lite tud akkor erős konkurens , nem elvetendő opció. Persze kell idő míg megfelelő mennyiségű információ összegyűlik róla , lévén hogy pár napja piacra dobott telefonról van szó .
Ha nem sürgős a csere ,akkor várd meg míg elegendő információ , ismeret összegyűlik a x3-ról és utána döntsd el hogy az vagy a note 10 lite e a nyerő . -
lfarkas
aktív tag
Sziasztok!
Én még csak olvasgatok, mert LG G5-ről szeretnék váltani, (ami szerintem megelőzte a korát) de 4 és fél évesen jó lenne újítani. Olvasom a RM 9 fórumot is és várom a POCO x3-ról szóló véleményeket. Én is azok közé tartozom akinek fontos a hívásrögzítés, kérdésem az, hogy mennyire biztos a funkció működőképes feltelepítése? Még a garancia vesztése árán is!
Üdv mindenkinek!
-
Imi1981
veterán
Akkor csak javítgatják szépen. Azért az elég jó ha ilyen sűrűn jön frissítés. Majd lehet küldök visszajelzést csak Google fordítóval.
this is life Azért én szeretem néha nézni és ha már van ilyen funkció működhet jól is. Mondjuk gsam alkalmazás már bizonyított A70-en is 🙂 és ezzel meg tudom nézni.
-
this is life
Ármester
-
rellif
senior tag
-
Imi1981
veterán
Mindenképpen van hiba hiszen 1 óra elteltével nem nőtt hanem csökkent a kijelző idő! Gsam alkalmazás meg jól mérte. Nem tudom hol kell jelenteni meg angolul sem tudok úgyhogy inkább hagyom. Csak leírtam hátha valakit érdekel. Amúgy most így áll a gyári link és a gsam alkalmazás link .
Kicsit korainak érzem, hogy felraktam a miui 12-t mert kitudja milyen hibák vannak még. Témázás se megy még csak ikonok és hátterek változtatása. Csak hát kíváncsi voltam. Bár ez a kettő kisebb problémán kívül jól működik a miui 12. Amúgy milyen gyakran szokott jönni miui frissítés amiben hibákat javítanak? -
rellif
senior tag
-
this is life
Ármester
-
Imi1981
veterán
-
Dimond G
senior tag
-
vegyszer
addikt
-
rellif
senior tag
Szia!
Természetesen már van hozzá MIUI12
Ha nem jelenne meg a frissítéseknél,akkor innen is le tudod tölteni. -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem használni ezt a masinát és az lenne a kérdésem, hogy van-e már hozzá miui 12 frissítés!Jelenlegi verzióm 11.0.9 QFNEUXM
Köszönöm a válaszokat! -
Imi1981
veterán
Gyári tokot használom mert tetszik. Ha veszek tokot akkor ilyet vennék. Úgy nézem ez nem tolná fel az üveget szerintem. Uv ragasztóst én soha többé nem használok mert egyszer megszívtam vele még A70-en és akárhogy vigyáztam (le volt ragasztva a hangszóró) befolyt a hangszóróra. Komolyabb baj nem lett de tűvel kellett a hangszóró rácsot kitisztítani és nem vagyok biztos benne hogy a szélein az összeillesztésnél nem szivárgott be az uv folyadék.
Tudsz esetleg nem uv ragasztós üveget (nem fekete keretest) ami teljes felületen tapad és szerinted jó lehet? Aliexpressről is jöhet. Ha esetleg próbáltatok már ilyet. Az összefoglalóban csak uv ragasztóst láttam.Egy érdekesség! Most nemrég(pontosan nem tudom mert csak néha néztem rá) kezdett el a gyári akustatisztika más kijelző időt számolni mint a gsam alkalmazás. Néztem ma többször és akkor még egyformán mért de már a gyári mintha megállt volna. Tuti a gsam mér jól mert az változott annyit mint amennyit használtam. Gyári link gsam link
-
this is life
Ármester
A nem uv ragasztós , hajlított szélű kijelzővédő üvegek közt is van amelyik teljes felületen tapad , kérdés hogy mennyire lehet nehézkes a felhelyezése (jó eséllyel , nem kis szívás lehet) levegősödés nélkül hibátlanul felhelyezni. E mellett még ott van az is , hogy tok vagy bármi más nem e nyomja fel . Szép és jó is használni az edge panelt, de védeni fóliát rakni rá , maga az átok .
-
vasi79
aktív tag
-
Imi1981
veterán
Hát igen az a70 amúgy fürgébb volt (már amikor) csak sokkal pontatlanabb! Néha jól működött máskor használhatatlan. Asszony s10+-án az ultrahangos olvasó azért megbízhatóan működik de az is lassabb működésű mint a mi note 10 lite (kb) de az egy felsőkategóriás teló. De őszintén még az s10+-nál is jobbnak érzem a mi note 10 lite ujjlenyomat olvasóját. Az arcfelismerés az s10+-al van egy szinten ami nem rossz. Persze azért az s10+mindent figyelembe véve jobb teló de nem ennyibe kerül.
Egy kérdés. Nem uv ragasztós üveg ami a lekerekített szélére is tapad van? Ja és nem fekete keretes? Azért ez a hydrogel fólia ami rajta van már látom, hogy szépen kezd a felületén ilyen byomódások látszani. Karcolódni nem karcolódik csak kezd hepehupás lenni a felülete. Pedig tök tetszett. Még 1 - 2 hónapig jó lesz de utána már idegesíteni fog tutira. Állítólag öngyógyító hát kíváncsi leszek.
-
this is life
Ármester
Nem rovom fel hibának a kijelző alatti ujjlenyomatolvasó nem oly gyors működését mint amit a hátlapi megoldások tudnak. Szerintem miui 12 alatt mintha fürgébben tenné a dolgát (most próbáltam ki párszor) . A fenti posztom arról szólna , hogy általában a kijelző alatti biometrikus szenzorok a technológiából fakadóan kicsit komótosabban működnek . A samsung erre rá tud cáfolni , mert ők inkább a botrányosan működőről vannak elhíresülve .
-
Imi1981
veterán
Én nem szoktam bekapcsolni a kijelzőt hanem ha látszik az ujjlenyomat mintára nyomok, ha nem látszik akkor is eltalálom a helyét 95%-ban . Nekem fekete kijelzőnél is tökéletesen működik. Az igaz nem villám gyors mint a hátlapi (azok főleg xiaomi-n nagyon jók voltak) de pontos és nálam nem hibázik. Az arcfelismerés is nagyon jól működik. Korrekt teló ez szerintem. Persze nem hibátlan de minden telóban lehet találni hibát.
-
this is life
Ármester
A samsung ujjlenyomatolvasó hirhedt a notórius működéséről , ritka gyatrára sikeredett,a note 10 lite lazán körbe röhögi , viszont a hátlapi uh szenzoros ujjlenyomatolvasók sebességét , pontosságát nem éri utol. Azokhoz viszonyítva erős közepes. A használatán , sebbességén sokat javít , ha nem fekete kijelző mellett használják ,hanem dupla koppal ébreszteni a kijelzőt és úgy érinteni meg a szenzort. Valamiért fekete háttér, és csak az olvasónál világító kijelző mellett szenvedősebb a működése . Legalábbis nálam .
-
snecizero
senior tag
Ma átvettem a telót a telekomnál. Komolyan mondom, hogy ez jobban tetszik mint a poco f2 pro. Újjlenyomat olvasó sokkal jobb. Meg a kijelző is mintha szebb lenne. Az üzemidőt meg majd meglátjuk. Még 50000 ft kedvezményt is kaptam. Viszont így sem volt olcsó.
-
Imi1981
veterán
Hát ez fura. Nekem a mi note 10 lite ujjlenyomat olvasója megváltás az A70-hez képest! Sokkal sokkal jobb! Nem villám gyors de mindig felold! Nem számít, hogy száraz e az ujjam vagy nem (A70 erre nagyon kényes volt). Én még ilyen jó kijelző alatti ujjlenyomat olvasót nem használtam. Hydrogel fóliát raktam rá ami picit lassítja de így is mindig felold és nem hibázik (kivéve ha mellé nyomok vagy csak a szélére a szenzor területén de ez természetes, hogy ilyenkor nem old fel mindig).
-
vegyszer
addikt
Azt meg tudom erősíteni, hogy az ujjlenyomat olvasó a Mi Mix 2 esetén, ami ugye hátlapi volt, sokkal gyorsabb, és pontosabb volt vala.
De ezt én részben annak tudom be, hogy a fólia, amit tettem rá, pont azon a részen mutat sérülést. És eleinte gyorsabban, pontosabban érzékelt, most meg inkább a Mi Band 4 oldja a telót. Nem az ujjlenyomatom.
-
rellif
senior tag
Valakinek van 8gb-os verzió ebből a készülékből?
-
busman
veterán
-
Imi1981
veterán
-
Soma01
veterán
-
vasi79
aktív tag
Poco és Nova launcherrel is laggol az animáció az alkalmazások megnyitásánál, vásárlásánál. Egyéb ötlet mi lehet a hiba?
-
busman
veterán
-
snecizero
senior tag
Aksi nem olyan jó. Az újlenyomat olvasó sem tökéletes. Azért 134000 Ft ért sokkal többet vártam volna. Viszont se rá se le nem akarom beszélni.
-
Dayerdroid
tag
-
snecizero
senior tag
Igen, de megváltam tőle.
-
this is life
Ármester
Alapvetően a melegedéssel nincs gond. A SOC-t cpu/gpu, mobilnetet/wifit..stb igénylő alkalmazások be tudnak fűteni. Attól nem kell félned hogy megégeted emiatt a kezed ,vacsorát sem fogsz tudni rajta melegíteni, tojás sütést felejtsd el , esélytelen ,viszont az abszolút nulla fok eléréséhez se tud megfelelő eszköz lenni ez a telefon. Közepesen melegszik terhelésre , nagy igénybevétel esetén. Az akkumulátor vsz több mint korrekt a 10 óra feletti SOT könnyedén elérhető vele .
Ha nem sürgős a vétel a poco x3 nfc azért bevárnám a helyedben , mert ha kamerában nem marad el a note 10 lite-tól akkor az jobb vétel lesz , igaz ips , de sík kijelző ,és polikarbonát burkolatú . Ha a kicsit minőségibb anyaghasználat ami szimpatikus neked , akkor a note 10 lite a best buy .tomboy0013
Remélem nem szúr ki a jó néppel a xiaomi és a poco x3 nfc van amiben gyengébb mint a note 10 lite . Ha elöbb érkezik feladta volna a leckét .
-
tomboy0013
veterán
-
Imi1981
veterán
-
Bali27
addikt
-
rellif
senior tag
Az AccuBattery a bevált alkalmazás?
-
Dayerdroid
tag
-
snecizero
senior tag
Ilyen telefont szeretnék vásárolni. Viszont a telefon melegedést nagyon nem szeretem. Jelenleg egy note 8 pro használok. Avval ilyen gondom nincs.
Mit gondoltok hogy mennyire melegszik a telefon?
Aksi mennyire bírja? -
Imi1981
veterán
Reliff írta,hogy az elmúlt 24 óra eseményeit írja . Gondolom töltő lehuzásától számítva. Te csak reggel 6kor vetted le töltőről. En tegnap délelőtt töltöttem szóval nekem már több mint 24 órája.
-
Dayerdroid
tag
-
Dayerdroid
tag
-
Imi1981
veterán
-
rellif
senior tag
-
Imi1981
veterán
Bekapcsoltam és az animációkat már egyből úgy állítottam be mikor megvettem a telefont. Azt mindig úgy szoktam.
Most lehet kicsit felreértettétek (vagy hülyén írtam) szóval nem úgy laggol, hogy mindig csak mintha picit többször fordulna elő 1 megakadás alkalmazás megnyitásakor mint miui 11-en. De igazából nem nagyon emlékszem miui 11-re mert 1 napig volt fent úgyhogy nem vagyok biztos benne. Amúgy tök gyors és szépek is az animációk! Amúgy gesztusvezérléssel használom és ha vissza állítom az alsó navigációs sávra az irányítást akkor szerintem kevésbé fordul elő a lagg és pattogósabbnak is tűnik csak idegesít, hogy sokat elvesz a képernyőből. De összeségeben nagyon elégedett vagyok a telóval! Térerőben akkora a javulás A70-hez képest amire nem is számítottam. Vígan netezek ott mobilnettel ahol az A70-en a térerő helyén csak egy kör volt athúzva (nem volt térerő)! Sebességben is jobb de itt igazából nem feltűnő a különbség. Amúgy mintha jobb lenne mióta bekapcsoltam azt a gpu dolgot.Észrevettem egy hibát! Már tegnap is gyanús volt de most egyértelműen láttam. Az aku statisztikában a kijelző időt össze vissza mutatja! 1 órája még 7:47 perc volt most meg 6:49 a kijelző idő! Ez miui 11-en tuti jó volt mert ezt néztem.
-
Bali27
addikt
-
this is life
Ármester
Igen , arra gondoltam , hogy ott állítsd át , kicsit feljebb pedig 0.5-re az animációkhoz kapcsolódó beállításokat .
Az állapotsáv nálam is fekete , de a benne megjelenő felirat fehér, a kettőnk telefonja közt a különbség a custom vs stock rom ,illetve a betű tipusa lehet : milan pro v12 a font amit használok. -
rellif
senior tag
-
this is life
Ármester
Javították a hibát és most már benne van az eu romban a miui tárcsázó.
Imi1981
Elvileg nem kellene akadozva működnie, animációt egyebeket megjeleníteni. Nálam sima updatel került fel a 12-es verzió . Esetleg próbáld ki a fejlesztői menüben az animációk és egyebeket a felére venni , illetve kapcsold be a gpu megjelenítést . Novával is akadozva működik, az állapotsor miatt nem tettél egy próbát vele ? -
Sebibalu
őstag
A miui Eu romba vissza tették a gyári tárcsázót ?
-
Imi1981
veterán
Ti hogy látjátok miui 12 - n nincs több laggolás mint miui 11-en? Én rövid ideig (kb 1 nap) használtam miui 11-et így nem tudom. Úgy veszem észre elég sokat laggol a miui 12. Nem lassú amúgy csak belelaggol az animációba. Persze ha ramban fut már az alkalmazás úgy nincs lagg csak mikor egy háttérben nem futó alkalmazást nyitok meg. Lehet tiszta telepítéssel kellett volna raknom a miui 12-t nem frissíteni?
Most nem brutál laggolásról beszélek csak ilyen néha néha belelaggolásról. -
this is life
Ármester
Javítottam alakítottam a TIR-en , majd nézzétek át . A módosítás az elmúlt időszak custom rom telepítési leírását érinti . Előre is köszönöm a segítséget .
-
this is life
Ármester
Igazad van , sikerült benéznem . Mert hiába a google telefon alkalmazássl indítom a hívást. Azt ténylegesen a miui alkalmazása teszi meg , illetve hívja meg a szolgáltatást . Törlöm is a fenti ehhez kapcsolódó posztokat . Meg kell várni , míg ténylegesen beépíti a google funkcióként .
-
vegyszer
addikt
Ez a MIUI tárcsázó.
Pont miatta cserélik le a global/EEA romokat -
Imi1981
veterán
Igen gyári romon. Nem akarok BL-t nyitni . Pedig hívásrögzítés jól jött volna. Na mindegy ez van.
-
Imi1981
veterán
Megyek dolgozni azért 🙂 . Csak redmi note 4 - et tudom példának hozni mert ez a teló csak még csak pár napja van meg. Szóval redmi note 4 - en hiába volt olyan téma ami elvileg az új miui-ra készült egy ideig csak a háttérképet és az ikonokat változtatta. Egy idő után ( nem emlékszem mennyi de pár hónap tuti volt) javították. Idegesítő kicsit de ez van.
-
Bali27
addikt
-
Imi1981
veterán
-
this is life
Ármester
A tárcsázó , értesítési központ ,status bar,üzenetek kikerültek a témázható lehetőségek közül miui 12-őn biztos, de talán már miui 11 alatt is . Az alap miui rendszer beállítást használja a személyre szabás lehetősége nélkül . Ami maradt az a home, zárolási képernyőzár ,boot animáció, ikonok ,aod testre szabása,változtatása . Gondolom a gui stabilitás érdekében hozták meg anno ezt a korlátozást . Mert tudott csodákat művelni egy egy nem megfelelő téma a fent említetteknél .
-
Bali27
addikt
Az mitől lehet hogy import állok tök szép témákat és a tárcsázó és a legtöbb dolog nem veszi át a téma stílusát?
-
this is life
Ármester
A hiba pedig miui 12 óta meg van, amit nem voltak képesek kijavítani több mint fél év alatt.
Számomra ismeretlen , mivel a gyári launchert csak az első bekapcsolás alkalmával látom . Nyakamat rá , hogy valami egyszerűen javítható bug lehet , mkvel custom launcherrel a hiba megszűnik létezni. A poco launchert nem próbáltad az xiaomi , gyárinak is nevezhető ?!Nálam ami úgy tűnik örök hiba, az akkumlátor statisztikánál az ébrentartás jelzése , anno a mixen is hülyeséget mutatott és most itt is . A különbség hogy ott miui 11 alatt jól működött , a lite-on pedig amint felkerült az eu rom miui 11 , ment is vele a levesbe az ébrentartás kijelzése.
-
vegyszer
addikt
Pedig ez az alap Launcher. Nem használok mást évek óta.
-
Melorin
addikt
-
Imi1981
veterán
-
Melorin
addikt
-
rellif
senior tag
-
this is life
Ármester
-
busman
veterán
-
rellif
senior tag
-
Imi1981
veterán
Nagyon kösz! Ez így tökéletes! Eszembe nem jutott volna.

-
Imi1981
veterán
Ez tök jó de az aku ikon és az idő meg dátum ott van egy sorban kisbetűvel. Hol kapcsolom ki az órát és dátumot?
Bali27
Kültéren szerintem tök szép képet csinál! Nekem Samsung A70 volt előtte és szerintem jobb képet csinál annál. Beltérben félhomályban nem valami jó de gcam-ot ilyen körülmények között érdemes használni mert ilyen fényviszonyoknál jön ki az előnye. Napfényben a gyári kamera jobban tetszik.
Igaz csak telefon kijelzőn néztem a képeket! -
Bali27
addikt
Nemrég jöttünk haza Esztergomból és sz.gépen megnéztem a képeket.
Mondhatni siralmas. Annó Note 6 pron Tigr Gcam volt (persze AOSP rommal mert Miuin nem megy) de az fényéveket rávert még erre is.
-
Dayerdroid
tag
-
Imi1981
veterán
Ti használtok aod-ot? Nincs olyan lehetőség, hogy csak akkor jelenjen meg ha jött valamilyen értesítés?
-
Imi1981
veterán
Pont így van nekem is beállítva. Most próbáltam megint de ramentem az alkalmazás bezárására és jó lett! Kösz! Jó ez a funkció
-
this is life
Ármester
-
Imi1981
veterán
Én is használom pár alkalmazáshoz és tényleg jó. Tetszik ez a funkció.
A Facebookot sajnos nem tudja sötét módra állítani. -
this is life
Ármester
Elkezdtem használni a sőtét módot olyan alkalmazásoknál amelyek nem tudják alapból . Tetszetős funkció a hangouts,messenger lite ,gmail kliens gond nélkül működik .
-
magellaner
tag
-
Imi1981
veterán
-
Melorin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
1300 - 1201
4766 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha értesítés jön bekapcsol a kijelző egy kis ideig.