- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dayerdroid
tag
Hol található pontosan ez a CIT menü?
-
Bali27
addikt
-
vegyszer
addikt
Ilyen uv üveggel még ezidáig nem volt szerencsém.
Mennyire nyűgös azt megakadályozni, hogy pl a hangszóróba belefolyjon a materia?Itthon 3500ft körül láttam.
Valahogy elsőre soknak tűnik, de ha jó, ám legyen... -
Bali27
addikt
Bakker pont az erkélyre tettem😁
-
this is life
Ármester
Lehet hogy csak én vagyok peches a cp fóliával , övtáskában tartva , a második vagy a harmadik napon , összejött a saroknál felválás , desztillált vízzel nedvesitve sikerült vissza küzdenem , rá pár napra egy másik helyen göndörödött fel , azt is helyreállítottam , közben megérkezett az uv ragasztós fólia és ez még pecsételte a cp fólia sorsát. Az igazsághoz hozzá tartozik , hogy védelem szempontjából az edzett üveg fóliát többre tartom .
Bali27
Ne szagolgasd a telefont , inkább rakd ki az erkélyére, kertbe levegőzni a macskák mellé . -
rellif
senior tag
-
Bali27
addikt
Jobb a tapintása valamivel, ujjlenyomat olvasó ugyan úgy tökéletes mint nélküle.
-
busman
veterán
-
Bali27
addikt
Felment az uv-s kínai védő üveg. Nem lehet látni sehol sem hogy üveg van rajta..
tized mm-re illeszkedik.. Beszarás... Csak még sajna baromi büdös a ragasztó... De gondolom elmegy ez a szag előbb utóbb. -
vegyszer
addikt
Ezt a ragasztós üveget te tetted fel? Vagy a bót?
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
Gondolom egy ilyen készülék beszerzésén.
Egyik fontos dolog számomra a kamera.
4PDA-s tesztek alapján jónak tűnik.
Viszont egy dolgot még nem tudtam kideríteni, hogy a camera2api támogatja - e a level 3-at?
Ha valaki fáradna vele és megnézné a camera2probe app-al, azt megköszönném.
-
Bali27
addikt
-
busman
veterán
-
Bali27
addikt
-
busman
veterán
-
Trebron09
őstag
-
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
A nők meg a körmükre / szempillàjukra..😛
-
l.kiss
tag
... és vásárolunk különféle eszközöket, hogy naphosszat reklámokat nézzünk és időnként kijelentsük dolgokról, hogy nemcsak szükségünk van rá, hanem kevésbé lenne teljes az életünk nélküle. Ez lehet ruha, smink, gépjármű, étel, ital vagy éppen ragasztó esetleg egy új kütyü... amin gyorsabban, jobb minőségben juthatunk újabb reklámokhoz...
Én nem aggódnék pont a ragasztó miatt.
-
StarDeLuxe
tag
Én nem az egészség károsító hatása miatt aggódom. Azt tartom viccesnek, hogy üveget meg fóliát meg skint ragasztgatunk a telefonra kitudjamiaz !ragasztóval! hogy megvédjük a karcolásoktól. Hogy védjük! de mégis ragasztókat nyomkodunk a kijelzőre 😁
-
Graphics
Jómunkásember
-
busman
veterán
Érdekes, nekem egyszer se jött fel. Pedig eddig az összes telefonomon clearplex volt.

-
Trebron09
őstag
Elég ha formaldehid van benne mint a kínai cuccok 90%-ban... Vagy varjunk csak hisz maga a telefon is kínai
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
this is life
Ármester
Biztos utána lehetne járni a ragasztó alapanyagának,összetevőinek . Az biztos hogy nem orvosi ragasztó , mert azt bombával se lehetne lerobbantani az üvegről. Annyira lehet egészségkárosító , mint annak idején a xyladekor volt , ha nem nyalogattad az azzal kezelt felületet akkor egészségre ártalmatlannak is lehetett nevezni . 😀 röviden senki se nyalogassa a telefonját és ne használja vágódeszkának
. Gondolom a henkel vagy a 3m ,bohle ,loctite ehhez kapcsolódó megoldását vagy ellopott licencét használják a szorgos másológépek , kezek . -
Bali27
addikt
A kitudjamit anyag mi lehet? Remélem nem egészség károsító meg minden....
Nekem pont ma jött meg ráadásul 3 db AliExpressen rendelve. Igaz még nem tettem fel. -
this is life
Ármester
Mivel bootloadert kell nyitni (a nyitás folyamata mindent töröl a telefonról lényegében factory reset is egyben ). Röviden , nem összehozható. A bl nyitásig nem is érdemes belakni túlságosan a telefont.
StarDeLuxe
Fentebb keress rá a rexdigital uv ragasztós edzettüveg fóliára ,vagy klikk a [linkre] normálisan illeszkedik és egy könnyen nem tolja fel a tok , a gyári toknak alapból nincs útba mert 0.5-1 mm-rel keskenyebb mint a kijelző teljes mérete .
A hülye nem vagyok bolt clearplex fóliája nagy csalódás volt számomra 2 napot bírt ki felgöndörödés nélkül . Zsebben , táskában van esély ezt reprodukálni . Hydrogel fóliából ilyet rendeltem [Xiaomi Mi Note 10 Mi Note 10 Pro Ringke Dual Easy Wing 2x Kijelzővédő Fólia] még nem rakattam fel, mert a rexdigital üvege tartja magát annak ellenére ,hogy a felrakás utáni takarításkor két apró helyen sikerült levegőt juttatni a lekerekített részen az üveg alá. A ringke két darab fóliát tartalmaz alapból az anyag lényegében ugyanaz mint a clearplex , csak fél áron illetve a telefon széleinél vissza kell hajtani,ragasztani a hátlapra ,hogy a tok ne nyomja fel . Ezt még nem teszteltem a fenti okok miatt. Az uv ragasztóstól ne félj , nyom nélkül levehető a telefonról az üveg , ragasztóval együtt. Maga a ragasztó és annak az állaga nem különbözik az üvegekre alapból használt ragasztókétól . Ezt sajnos már teszteltem . Szerintem a kiskereskedelmi forgalomban kapható relatív olcsóbb uv ragasztós üvegek , a samsung hasonló megoldásához képest lényegesen lágyabb kevésbé ragaszkodó típusú ragacsot tartalmaznak használnak . -
busman
veterán
MM-ben clearplex...szépen felmegy, viszont nem olcsó.
-
StarDeLuxe
tag
Megjött ma a teló 😁 Le a kalappal a B-tel elött, villámgyors a szállítás , kedden rendeltem, csütörtök délelőtt már itt is volt. Vettem rá egy fóliát, nagyon bíztam benne hogy jó lesz, de nem lett az link Nem is sikerült szépen feltenni, pedig egyszerűnek tűnt., de még ha sikerült is volna , a gyári tok felgyűrte mert leér a széléig.
UV ragasztósat nem akarok rátenni amit ajanlottatok, nem szeretnék kitudjamiaz anyagot rákenni a kijelzőre. Van még valami bevált üveg valakinek? Aliról már úton van egy de az még soká ér ide, és az sem biztos hogy jó lesz. Minél előbb kell valami védelem rá.
Egyébként nagyon tetszik, szép telefon, de azért tehettek volna rá gyárilag fóliát. Utálom ezt a macerát kijelzővel. Pedig a feleségem telefonja, éppen ezért aggódom 😁 -
vegyszer
addikt
-
busman
veterán
-
ron8
senior tag
Sziasztok! A gyorstöltést ki lehet kapcsolni? Mennyire "kártékony" ez?
-
Fandor
csendes tag
Köszönöm
-
vasi79
aktív tag
Amatőr kérdés: eu romot fel lehet így tenni global helyett, hogy ne kelljen újra lakni a rendszert?
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
Nem csodálom hogy agyf@xt kaptál a google megoldástól (az úgy pocsék ahogy van) . Ha már túl leszel a nyitáson , twrp és miui eu rom telepítésen a ráncaid kisimulnak frissítés vagy ota-n jön és auto atikusan települ vagy letöltöd és twrp alól telepíted a telepítés bégén majd csak wipe art/dalvik és cache törlésre van szükség és reboot . Ha nem rootolod csak bl-t nyítsz és custom (miui eu ) fw használsz a banki alkalmazások sem hápognak , biztonságbal használhatod az adott alkalmazásokat .
A twrp flashelése elött a vbmeta img kell feltelepíteni , utána mehet a twrp telepítése is a továbniakról fentebb írtam.
A telefonod bl nyitás ellenére sem lesz védtelen, ha mondjuk ellopnák a miui fiókod alól i.mi.com zárolni , teljes adat törlést tudsz indítani , és idegen sim kártyát sem fogad el . Persze a nagy számok törvénye szerint ettől még landolhat a kertedben egy ufó , hogy elraboljon
klónozás céljából .Fandor
A rezgés erősségén nem igazán tudsz javítani főleg ha maxon van . A proximity szenzor érzékenységén ha gyári rommal használod a cit menüben tudsz változtatni a proximity szenzor csak hívás közben és függőlegesen tartott telefonnal működik ,illetve állítható az érzékenysége a cit menüben . -
szmyky
aktív tag
-
oOKitsuneOo
tag
-
vegyszer
addikt
-
rellif
senior tag
-
Bali27
addikt
YouTube Vanced topic halott. Valakinek van tapasztalata hogy mennyire biztonságos. Ugye elméletileg YouTube accountal kellene bejelentkezni hogy megjegyezze a dolgaim.
-
Bali27
addikt
-
Fandor
csendes tag
Tisztelt urak,
amit a telefonnal az első hét használat után negatívumot tapasztaltam, az a proximity szenzor, illetve hogy a bejövő hívás REZGÉSE igen gyenge. Zsebben sem érződik, ha kicsit távolabb van tőlem a telefon és nem látom, nem hallom a rezgést, asztallap nem adja át.... (a csomagban kapott szilikon tok van rajta)
van olyan beállítási lehetőség, hogy erősebben rezegjen?
köszönöm -
oOKitsuneOo
tag
-
Wollie
tag
Nos agyfaszt kaptam a google naptártól és tárcsázótól, úgyhogy most várok 168 órát. Egyébként az ADB mappában volt már egy vbmeta, azt cseréljem le a letöltöttre, vagy jó az ami benne van? Ha kijön a 12 verzió akkor frissíti magától vagy hasonló módszerrel kell frissítenem? Köszönöm a segítséget!
Egyébként a fenyegetések mennyire valósak amiket kiírt menet közben, hogy védtelen a telefonom, ha ellopják a telót végem van, elrabolnak az ufók, valamint a pokol tüzén fogok elégni stb... Banki alkalmazást pl. használhatok ezután?
-
this is life
Ármester
-
Wollie
tag
Köszönöm! Kicsit félek tőle bonyolultnak néz ki. Nincs véletlenül valaki aki Budapesten Pest megyében vállal ilyet? :D
-
this is life
Ármester
Kimaradt a twrp első bootolása után , nem csak wipe dalvik/art , cache törlést kell indítani hanem data törlésre is szükség van ,.majd reboot recovery . A teljes törlés után másold fel a telefon gyökérkönyvtárba a miui EU romot . Majd folytatás a leírás alapján.
Elnézést a hibáért , de elsiklottam fölötte , miután leírtam és posztoltam , az idő lejárta után ugrott be hogy hiányzik valami .
-
this is life
Ármester
1. Engedélyezed a Fejlesztői beállításokat ( Developer options), ehhez menj a beállításokba, majd ' A telefonról' menüben a MIUI verzióra kattints annyiszor, amíg nem engedélyezted a Fejlesztői beállításokat.
2. A beállításokban a Rendszer menüben keresd meg a Fejlesztői lehetőségek menüt
3. Itt a(z) 'OEM feloldás megengedett ' illetve 'USB hibakeresés' opciókat engedélyezd.
4. Készítsd el a Mi Accountod ( ha még nincs) .
5. Töltsd le a Mi Unlockot
6.. A fejlesztői lehetőségeknél a ' Mi Unlock Status ' -nál hozzáadod a fiókod.
7. Kapcsold ki a telefont. Tartsd nyomva a bekapcsológombot, és a hangerő LE gombot egyszerre, amíg a kis heggesztő nyuszi meg nem jelenik. ( Beléptél a fastboot módba) Csatlakoztasd a PC-hez, és indítsd el a Mi Unlock programot, majd kövesd az utasításokat.
8. Ha végigvártad a 168 órát, és sikeresen bejelentkeztél, majd leokéztál pár ablakot, sikeresen nyitottad a bootloadert.
Ezt követően
1. Boot to fastboot mode (power+hangerő le)
2. Töltsd le a recovery and vbmeta fájlt majd csomagold ki az ADB mappába) a custom twrp-t nevezd át recovery vagy twrp.img-re ( csak a könnyebb megjegyezhetőség érdekében).
3. Csatlakoztasd a telefon usb kábellel a számítógépedhez, lehetőleg intel processzoros gép legyen .
4. Cmd alól tallózod be az adb könyvtárat vagy intézőben az adott könyvtárban shift jobb egérgomb és a felugró ablakban kattints a powershell/parancssor megnyitása itt menüpontra.
5.Add ki a fastboot devices parancsot majd sorban ezeket a parancsokat kell beírni
6.fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
7.fastboot flash recovery Twrp.img vagy amire átnevezted a 3.4.2B_toco_by.alex.msk1407.img
8.Fastboot recovery (power+volume fel) vagy fastboot reboot recovery cmd/powershell alól.
9.Wipe dalvik/art and cache
10 . Twrp alól telepítsd az előzőleg letöltött miui eu romot.
11. Wipe dalvik/art
12.Reboot system .Anno ezzel a recoveryvel raktam fel a miui eu romot , ez volt a leírás hozzá .
1. boot to fastboot mode (power +vol down)
2. from ADB cmd fastboot boot twrp.img
3. in twrp: wipe-> format data -> yes
4. in twrp -> reboot to bootloader
5. from ADB cmd fastboot boot twrp.img (when twrp oppened mobile will appear on pc copy rom to mobile)
5. in twrp: install rom
6.Power off in TWRP
7. boot to official recovery (power+volume up)
8- wipe all data then reboot to systemTitkosítást (jelszó ujjlenyomat ..stb kapcsold ki ) mert a twrp recovery a titkosítás feloldásának hiányában nem látja a nem tudja visszabontani a meghajtó fájl és könyvtárszerkezetét és csak otg eszközről tudod feltenni a miui eu romot . Nálam kikapcsolt jelszavakkal is kérte a telefonom biztosági kódját gond nélkül fel is oldja.
A twrp-hez szükséges alkalmazások ,zip-ek elérhetősége [link] köszönet érte oOKitsuneOo fórumtársunknak . Miui eu rom ami jelenleg a 11-es verzió [itt] elérhető .
Forrás a fenti szösszenethez angol nyelven [link] olvasható.
A twrp orosz nyevű , a jobb oldali gomb megnyomásával tudsz nyelvrt változtatni .vegyszer
Ha telenor akkor sajna eea rom , igaz jó eséllyel a hivatalos forgalmazóknál sincs másképp
.vasi79
Lehet hogy egy csipetnyit túl toltad a gyomlálást
, vagy csak viber hiba ?! -
oOKitsuneOo
tag
-
vegyszer
addikt
-
vasi79
aktív tag
-
Sebibalu
őstag
-
vegyszer
addikt
Telenoros készletről jön.
Nem tudom, hogy az milyen, de gyanús, hogy EU GDPR kompatibilis lesz. :(A céges mobilra vonatkozó szabályokat még nem ismerem, de ez volt a legjobb ajánlat (29 önrész) Egy red típusú előfizetést adnak, ingyen.
Asszonyom is hozhatom próbaidő után. Neki már horror 3400ft -
vasi79
aktív tag
-
Bali27
addikt
Azt hol kell beállítani hogy ne sötétüljön el olyan hamar a képernyő?Always on display alvo mod 1 percre van állítva de kb 20mp után már sötétedik...
Màs.Telegrammon nagyot mennek az ilyen telefonos topicot. Én sajna hülye vagyok az ilyenek letrehozàsàhoz, de valamelyikőtöknek nincs kedve létre hozni egy magyar/angol nyelvű szobát a Minote 10 litehoz? Török és spanyol szoba már van. Szerintem ez hiánypótló lenne. [link]
-
Bali27
addikt
Nagyon lassan xsörgedeznek a dolgok.Note 6 pronàl Telegramon csak kapkodom a fejem olyan gyakorisággal jönnek ki az új xiaomi modifikàciók és Aosp romok. Itt meg még semmi.
-
Wollie
tag
Szia! MIUI Global 11.0.5.0 QFNMIXM amit ír, még sincs hívás rögzítésem, Google tárcsazóm van. Hogy tudnám rávarázsolni MIUI eu romot? Van rá valami leírás vagy youtube okj? Sajnos nagyon régen csináltam hasonlót.
-
this is life
Ármester
Reménykedj hogy globál és ne eea rom legyen , akkor legalább miui tárcsázó, naptár,üzenetek , fájlkezelő a megszokott marad. Ugyanerre a Google megoldása szerintem fájdalmasan buta , ronda a miui felületbe nem illeszkedő . Kb egy hétig volt fent nálam, mgi nyithattam a bootloadert . Reklám blokkolasra adguardot használtam , igaz root nélkül annyira nem agyazodik be a rendszerbe mint az adaway , de egész turhetoen teszi a dolgát . . A miui tárcsázó és a naptár illetve a file kezelőt tudod pótolni az apk mirror-rol (má rha lehetővé teszi a céges policy) . Esetleg a hiányok pótlására BL nyitás ,érintetlen globál rom flashelése és vissza zárni a bl-t.
Rootolas után adaway, root nélkül adguard, blokada .
-
Sebibalu
őstag
Miui alá mi legjobb reklám blokkoló?
-
vegyszer
addikt
Már előre rosszul érzem eme teló miatt magam.
9 év android után, majd hét év miui múlttal ez lesz az első telóm gyári állapotban.
A céges környezet megköveteli a mindenféle jóság mentes életet. Mint a bootloader nyitás, TWRP, root, EU rom, host alapú reklám blokkolás, Magisk, MIUI tárcsázó, hívásrögzítő, vagy épp a heti dev romok telepítése.
El sem tudom képzelni, hogy ez milyen lesz. Vagy épp, hogy másoknak ez normálisan milyen.
Tudod, ami a póknak normális, az a légynek halálos. -
this is life
Ármester
Globál nem eea romon a miui tárcsázó a gyártói , és tudja a hívás rögzítését, illetve bl nyitás után miui eu rom és szintén orvosolva van a hívások rögzítése. Ha eea rom-al szállítják a telefont ami európai piacra szánt eszköznél alap , akkor a global rom telepítéséhez is szükség van emlékeim szerint bl nyitásra .
vegyszer
Üdv , mintha valahonnét ismerős lennél
. A miui topikban feltett kérdésem óta , már van telepíthető és működő , titkosítást feloldani képes twrp . Sok sikert és gond mentes használatot az új telefonhoz . vasi79
Valamiért nálam kimaradt a hangerő gombokkal léptetés , őszintén bevallva alaposan nem néztem utána mert nem volt szükség rá, nem is tudtam hogy van ilyen funkció . Thx az infót . -
vegyszer
addikt
Szervusztok!
A cégnél kaptam lehetőséget egy ilyen teló beszerzésére.
Rendelés leadva, napok kérdése, és aktivizálódok itt is... -
StarDeLuxe
tag
Köszi a válaszokat! A teló megrendelve, de a Turbado-nál elfogyott a fehér 128, (mire a párom végleg elhatározta magát, mert az övé lesz), így a B-tel től rendeltem. Remélem velük sem lesz gond.
-
vasi79
aktív tag
-
vasi79
aktív tag
Korábbi telefonon ment bt fülessel is, sőt még füles nélkül is működött a vezérlés a lezárt képernyőn.
-
surgyi
senior tag
Szép napot nektek! Egy olyan kérdésem lenne a rendszer mennyi helyet foglal el, 64Gb háttértárral elég lenne vajon a készülék?! Ahol kinéztem a telót elfogyott a 128Gb-os verzió, Turbado meg kérdéses mikorra küldené el,a héten kb nem érkezne meg, utána meg pár hétig én nem tudnám átvenni a futártól..
-
Wollie
tag
Sziasztok. Osszzetort a mix 2s telóm. Erre vagy redmi note 9 pro cserére gondoltam. Sajnos nekem a beszélgetés rögzítés elengedhetetlen a munkához. Működik ebben a típusban? Melyiket ajánlanátok? Köszönöm előre is!
-
this is life
Ármester
Hangerő gombbal léptetés szerintem csak fejszettel lehetséges ( jo eséllyel , madzagossal ) emlékeim szerint .
Trebron09
A termékfotókon többnyire a sima note 10 szerepel, nem mérvadó ilyen téren a webshop-os kép.StarDeLuxe
A Turbado az itteni közösség véleménye szerint ajánlott üzlet, bár nem gyártói , hanem hozzájuk szóló garanciát biztosítanak , a garanciális ügyintézés ,javítás terén korrektül dolgoznak ,intézik a problémás eszközöket.
Az eea (európai ) és a globál közti különbséget a miui appok egy tekintélyes részének google megoldásra cserélése jelenti ( eea rommal ezzel szállítja a xiaomi a telefonokat ). Kijelző védőfóliának az uv ragasztós edzettüveg javasolt,ajánlott a MM által felrakatható clearplex kerülendő , nem az örökkévalóságnak készül, nála 2-3 nap után fel kunkorodott . -
StarDeLuxe
tag
Sziasztok! Mit ajánlotok, itthon hol érdemes megvenni a telót? Turbadoról vannak tapasztalatok? Náluk Global vagy EU romos a teló? Mi a különbség? Mennyi idő alatt küldik? Valós az oldalon írt 3-5 nap a tapasztalatok alapján? Gariztatás ? Gyárilag van fólia a kijelzőn? Mit ajánlotok rá, melyik vált be?
Köszi a válaszokat! -
Trebron09
őstag
-
Trebron09
őstag
Most nézem hogy hátul ezen az alis tokon akkor a vakut kitakarja a tok? Mert csak hasonló az elrendezése a 10-hez a kamera.
-
vasi79
aktív tag
Amit hiányolok, vagy legalábbis nem találtam lehetőséget, hogy pl Spotify hallgatása közben lezárt képernyő mellett a hangerő gombok hosszabb nyomásával tudtam előre-haza ugrani a számok között. Na meg korábban már kérdezték ezt az app kitűzést vagy rögzítést.
-
surgyi
senior tag
-
this is life
Ármester
A fültől elemelve kihangositas, lefordítva nemitas funkció se rossz , igaz nálam csak az utóbbi aktív . Ha már emlegetted az sot-t , most 10 óránál járok és az akksiban van 23-24% tartalék . A redmi 3-am sem volt gyenge ilyen téren , de a note 10 lite úgy tűnik mindent visz készenléti és használati időben .
-
surgyi
senior tag
Egyébként annyira nem gáz a kijelző,én sokkal sz@rabbra gondoltam mikor vettem,de kellemes csalódás...nyílván nincs olyan szép a képe mint pl az Amoled kijelzős Mate 10 Promnak,de bőven viselhető, s amire másod telefonként használom,nem érzem gyengének az SOC-t... Viszont pont ezek miatt,meg a nagy akkunak köszönhető a parádés üzemidő. Ha megközelítőleg ilyen lesz az én felhasználási igényem szerint a Mi Note 10 Lite,akkor számomra az árát is figyelembe véve a BEST telefon lesz!
-
slászló65
tag
-
szmyky
aktív tag
-
Sebibalu
őstag
Uj telónál mennyi idö még bejáratódik az akksi ?
-
vasi79
aktív tag
És this is life: Engem nem nagyon tud lenyűgözni. Előző telefonomon a gyári rom is tartalmazott hasonló extrákat. Aztán frissítettem lineage-re, abban is voltak. Jó, animáció meg csillivilli környezet nem, bár nekem erre nincs igényem. Amivel viszont régen találkoztam, az a hívás fogadása úgy, hogy a fülhöz emelem a telefont, vagy hívás indítása a telefonkönyvből szintén ugyanígy.
Viszont megtáltosodott az üzemidő. 1,5 napra két éjszakával 8 óra féket járok és van még 20%. Bejáratódott az akku?!

surgyi: azért ez máshogy mutat mint 3-5% habár már lehet nálam sem lesz ennyi, ahogy a fentebb említett üzemidő is javulni látszik nekem.
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Nos ahogy ígértem, Moto G7 Power tegnap kb 23:20-kor 94%-al tettem le,Telenor mobilnet bekapcsolva, 2 szundis ébresztéssel kelve,jelenleg 7:30-kor írás közben ment le 93%-ra. Hihetetlen az energiagazdálkodása ennek a telefonnak...
Még annyi,11 órája vettem le töltőről,s 1h 27p képernyőidő van benne azóta.
-
this is life
Ármester
Le lehet szedni nyom nélkül , azzal nincs gond, talán túl könnyen is leszedhető . Nem olyan kemény és ragaszkodó a az uv ragasztó mint a samsung saját megoldása . A linkelt alis tok oldalról gumis ,hátlapja kemény műanyag puha külső felülettel , ami talán gond az az edge panel védelme ,arra ruged,armor típusú tok lenne a megfelelő , de az sokat növel a telefon méretén.
Amúgy olyan tokot keresek ami egy kicsit jobban védi a kijelző oldalát akár takarással is , de mégse okoz plusz 5-10 mm növekedést a telefon méreteiben. Az ebay-es tokkal teszek majd egy próbát , de az se 2 nap alatt fog ide érni .Bali27
Csak fordítási javítást tartalmaz , a 08 már a múlt héten elérhető lett . Nincs semmi új funkció vagy egyebek . -
Bali27
addikt
Az uj 08as eu romot érdemes feltenni? Most 07 van.. Hol lehet megtudni hogy mi a különbség ha jön egy új esetleg?
-
Trebron09
őstag
Ezt az uv ragasztós témát később le lehet szedni a telefonról nyom nélkül? Lesz baja a kijelzőnek tőle? (telefonokat szokták uv ragasztóval összeragasztani) Az alis tok nem tűnik valami meggyőzőnek így képek alapján.
-
slászló65
tag
Asusnál van még dupla koppos ébresztés, és altatás is. Az Asus Zenfon 7- re gyúrok. És most megvettem a Mi 9T Pro-t.
-
Fandor
csendes tag
-
this is life
Ármester
Az előző linken tokot lelsz , uv ragasztós üvegfóliát [A rexdigitalnál] , ha hidrogél fóliát rakatnál fel amit nem szeretnéd hogy fel göndörödjön a széleinél [itt lelsz] a sima note 10 üvege kompatibilis a lite-al , alapszíntű védelemre esetleg nillkin frosted shield tok, komolyabbakat ha van időd kivárni az aliexpressen keress . Most ezt a tokot használom [link] szűk 3 hét alatt ideért .
-
this is life
Ármester
Számomra ami pluszt,az apró kényelmi szolgáltatások ,dupla koppintásra ébresztés, altatás ,pöccintéssel lehúzható notif központ , a névjegyzék egyszerűsége,illetve azon képessége , hogy a többszörözött fiókokat automatikusan összevonja és csak egy jelenik meg , naptár ,hívás lista ,névjegyek alkalmazás letisztultsága , személyre szabhatósága. A beállítások összetettsége és sok színűsége ( ebben nagyon hasonlít a wp8.x,w10m rendszerre ) könnyen eligazodok/tam rajta a platform váltáskor . Mikor még nem volt az osztott képernyő ,pip,dark mod az android rendszer része miui-n már javában használni lehetett. A stock droid lehet hogy egy kicsit gyorsabb, de látványra felületre olyan mint az Alpok után a Hortobágyon bámulni a pusztát (kb a semmit) . Látványra és működésre összeszedettebb mint az aosp android , ez utóbbi oly inger szegény , hogy az szinte fáj az ember szemének .
Trebron09
[Erre názz rá hátha megfelel.] -
Trebron09
őstag
-
szmyky
aktív tag
-
vasi79
aktív tag
-
surgyi
senior tag
-
szmyky
aktív tag
-
Fandor
csendes tag
Üdv az uraknak,
ezen a kiváló telefonon hogy lehet kirakni Quick dial ( speed dial, szóval gyorshívó) gombokat a képernyőre, hogy ne kelljen minden egyes sűrűn hívott szám miatt bemenni a kontaktlistába...?
köszönöm -
szmyky
aktív tag
-
surgyi
senior tag
Esetleg valakinek van összehasonlítási alapja a TCL 10 Pro-hoz viszonyítva. Hasonló készülék, hasonló árban..kicsit gyengébb a procija,meg az akku ha jól tudom..de a hátlapi kamera elrendezést leszámítva nagyon hasonlítanak egymásra.
-
surgyi
senior tag
Köszi szépen!

vasi79 úgy igaz,bár én elvagyok hardverileg a Motoval is....de nagyon tetszik a Mi Note 10 Lite köntöse!
-
slászló65
tag
-
this is life
Ármester
Lehet tiltani, törölni a xiaomi_adb_fastboot_tools alkalmazással számítógéppel Vasi e szerint cselekedett , én pedig twrp alól system meghajtót felcsatolva törlöm amire nincs szükségem , i a quickseachbox,google search törléséhez ,fagyasztásához igénybe kellett venni a fent pc alkalmazást mert nem ment twrp alól. De a fenti ténykedés, törlés adb és parancssor használatával is összehozható . Rootolt telefonon megfelelő fájlkezelőt használva szintén kivitelezhető a törlés egy része a system/app és a system/priv app mappából . A legegyszerűbb törlési ,fagyasztási módszer a xiaomi_adb_fastboot_tools használata .
-
vasi79
aktív tag
A Motonak sd6xx processzora van, ami energiatakarékos, nincs benne 6gb ram sem, és talán ha jól emlékszem egy leheletnyivel kisebb a kijelzője. Volt még egy telefon (oppo a 72) amivel szemeztem vásárlás előtt, de végül úgy döntöttem a 4gb ramot elengedem, mert gyakorlatilag a régebbi telefonom is 4/64 kiépítésű volt. Ennél meg kapóra jött, a szolgáltatói lehetőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB,Új,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 17 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tized mm-re illeszkedik.. Beszarás... Csak még sajna baromi büdös a ragasztó... De gondolom elmegy ez a szag előbb utóbb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.