Új hozzászólás Aktív témák

• futo001

senior tag

válasz #71562240 #463 üzenetére

Huhuhúúúúúú, ha tudnád én miket láttam fejlesztőként, hajad égnek állna. Milliószor kijelentettem már, hogy inkább mentem volna birkákat terelni (nem politikai pályára gondolok), egyszerűen olyan dolgokba futottam bele, amiknek elvi esélye 0, értelme sincs, és mégis megtörténik.

Egy példa: hangszórókat gyártottuk pár munkahellyel ezelőtt, B&O kategória, nem gagyi, kiváló komponensekből összerakva. Drága programozókat vettünk firmware feltöltésére, többféle bináris és hexa formátumot támogattak. Szoftveres kolléga átküldi az új firmware-t, feltöltöm, semmi. Megkérem küldje el mégegyszer. Megint rossz. Kértem más formátumban, aztán kértem tömörítse be és jelszavazza le, de semmi, nem megy. Feltöltötte FTP-re, ekkor már volt hang, de torz volt. Végül a privát Google Drive-omba töltötte fel, én onnan szedtem le és így lett jó. Na, ennek mi értelme? :) És ez csak egy példa, pl 2 hete nagyjából ugyanez megtörtént velünk a mostani munkahelyemen. Egység felprogramozva és nem indul a mailben küldött fw-rel, de itt inkább elvittem az 50km-re levő gyárba pendrive-on és már jó is lett. Fekete mágia, mindig mondom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés