- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scabi78 #9395 üzenetére
"Na, majd mesélj ha kipróbáltad." - feltettem. Semmi extra. Egy nagyon kis egyszerű, ingyenes, reklámmentes launcher.Van benne alapból egy egész jó weather widget, és egy ilyen memory cleaner / booster. A főképernyőre ki lehet tenni bármilyen ikont (nem kell sideload launcher a nem ATV-s app-okhoz). Egy lefelé gombbal pedig behozható az "app drawer". Vannak csini beépített hátterek, köztük animáltak is (a folyó, folyik, az égen pedig mozognak a felhők).
Egy próbát megér. "Két kattintás" feltenni.Egyelőre hagytam az ATV Launcher-t (előtte ezt használtam) is a box-on. Pár nap, hét után elválik, hogy melyik marad.
Kevés memória: akinek ezzel gondja van, annak nem árt beszerezni egy USB-A ↔ USB-A kábelt, és adb-n keresztül letiltani pár tök felesleges dolgot. Adott esetben sokat segíthet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest