Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz aramis00 #152 üzenetére

A hatalmas különbség, hogy az SPMC -vel stabil minden eddigi forrással úgy, hogy nem kell a NAS-t terhelni az átalakítással. Sambán simán felcsatolom a könyvtárakat és kész. Igazából ez a része azt leszámítva, hogy nekem kell a kijelző beállításokba állítanom a tartalomhoz a kimeneti beállítást (vagy hagyom 60Hz-en) tökéletesen működik. Rakok egy képet, hogy miért SPMC ezen az eszközön és nem Kodi :

A Video Station is jól működik ha a NAS-al az AC3 hang át van kódoltatva de az úgy gáz remélem javítják majd.

Ez itt abszolút nem off, na rakd át ha bármi kérdésed van ...

Ja és az HBO GO -s témához.
    Az CC-n végig jó volt csak jó néhány telefonon a telefonos app volt az ami nem jól működött ! De megoldás volt rá csak macerásabb volt az indítás de nem a lényegi részben a lejátszásban volt a hiba ... Hatalmas a különbség.

Viszont ezt az eszközt jelenleg maga az HBO nem támogatja, majd kb akkor lesz valamikor esetleg jó ha ők is azt akarják...
    Senkinek se működik, se a natív app se a cast, csak max rövid távon amíg megnézik, hogy jó e aztán meg megy a félre tájékoztatás ...
    Direkt belinkeltem nektek a külföldi fórumot, ahol az HBO kerek perec megírta a hibára, hogy kb nem is érdekli őket és nagyon érdekes, hogy a Nexus -on meg a Shilden is is ugyan az az Android TV verzió és Google Cast mellett jól működik ...
    Ja, hogy azok a box -ok támogatottak ...
    Innentől a Xiaomi tudna valamit csinálni, ha megegyezne az HBO -val mint ahogy a NETFLIX -el.
    Amúgy, kb szerintem az van, hogy a jobb minőségű verzió védve van és kéne valamit perkálni az HBO -nak érte, ha megnézitek a mobilos verzió is megy és kb semmiben se más azt leszámítva, hogy az max 480p ez meg 720p lenne ...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés