Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
aramis00 #152 üzenetére
A hatalmas különbség, hogy az SPMC -vel stabil minden eddigi forrással úgy, hogy nem kell a NAS-t terhelni az átalakítással. Sambán simán felcsatolom a könyvtárakat és kész. Igazából ez a része azt leszámítva, hogy nekem kell a kijelző beállításokba állítanom a tartalomhoz a kimeneti beállítást (vagy hagyom 60Hz-en) tökéletesen működik. Rakok egy képet, hogy miért SPMC ezen az eszközön és nem Kodi :
A Video Station is jól működik ha a NAS-al az AC3 hang át van kódoltatva de az úgy gáz remélem javítják majd.
Ez itt abszolút nem off, na rakd át ha bármi kérdésed van ...
Ja és az HBO GO -s témához.
Az CC-n végig jó volt csak jó néhány telefonon a telefonos app volt az ami nem jól működött ! De megoldás volt rá csak macerásabb volt az indítás de nem a lényegi részben a lejátszásban volt a hiba ... Hatalmas a különbség.Viszont ezt az eszközt jelenleg maga az HBO nem támogatja, majd kb akkor lesz valamikor esetleg jó ha ők is azt akarják...
Senkinek se működik, se a natív app se a cast, csak max rövid távon amíg megnézik, hogy jó e aztán meg megy a félre tájékoztatás ...
Direkt belinkeltem nektek a külföldi fórumot, ahol az HBO kerek perec megírta a hibára, hogy kb nem is érdekli őket és nagyon érdekes, hogy a Nexus -on meg a Shilden is is ugyan az az Android TV verzió és Google Cast mellett jól működik ...
Ja, hogy azok a box -ok támogatottak ...
Innentől a Xiaomi tudna valamit csinálni, ha megegyezne az HBO -val mint ahogy a NETFLIX -el.
Amúgy, kb szerintem az van, hogy a jobb minőségű verzió védve van és kéne valamit perkálni az HBO -nak érte, ha megnézitek a mobilos verzió is megy és kb semmiben se más azt leszámítva, hogy az max 480p ez meg 720p lenne ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Blaupunkt GTb 8200 aktív mélyláda (használt)
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- led okos tv PEAQ PTV 32GH-5024C
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest