Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve2006
csendes tag
Letöltöttem a 2019 novemberi gyári firmware-t (V10.0.17.0) ( [link] .
A tömörített fájl images mappájából kimásoltam a modem.img-t.
A telefont elindítottam fastboot módban.
Parancssorból:
fastboot flash modem_a modem.img
fastboot flash modem_b modem.img
fastboot reboot(Nálam a Windowsban bárhonnan elérhető az adb és a fastboot. Ellenkező esetben a modem.img-t abba a könyvtárba kell másolni, ahol a fastboot.exe van. Egyszerű megoldás: le kell tölteni a Platform Tools-t (adb/fastboot) [link] . Kicsomagolni, és ennek a könyvtárába (platform_tools) kell bemásolni a modem.img-t, utána parancssorban kiadni a fenti utasításokat.)
-
Steve2006
csendes tag
10-es gyári romon nem megy a VoLTE csak akkor, ha visszateszel olyan 9-es modem.img-t, amelyen működött. A legutolsó ilyen a tavaly novemberi. 10-es Havoc vagy AOSiP romoknál a novemberi modemmel biztosan működik a VoLTE, ki is jelzi az állapotsávon. (Havocon a dual VoLTE is működik.)
-
darvinya
titán
Nem tudom hol a hiba nálatok, de nálam, amióta bekapcsoltattam!(igen, szolgáltató engedélyezi elsősorban a VoLTE-t), azóta mindig működik.
Gyári legújabb fw, Telenor kártyás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zivorad
csendes tag
-
-
Steve2006
csendes tag
válasz vargalex #4371 üzenetére
VoLTE bekapcsolásához elég egy sms-t küldeni az ügyfélszolgálatnak. Nálam a tavaly decemberi frissítések óta nem működött A2-n a VoLTE telekomos kártyával. A1-gyel tökéletesen megy a VoLTE a legutóbbi júniusi frissítéssel is (Android 9), ki is jelzi. A Telekom piszoksága lehet mögötte...
-
ntomka
nagyúr
Na megcsináltam a modem.img flashelést. Érdekes, most a Telekom kártyán tökéletes a volte (hívásnál marad 4G-n), viszont diginél levált egyből. Ezt nem értem, mert ezzel a kártyával sosem volt gond. Tipp?
ツ Headphones on - World off
-
vargalex
félisten
Nem tudom, hogy ez itt segít-e, de Note 5, illetve Note 7 esetén igen.
Alex
-
zivorad
csendes tag
válasz Steve2006 #4373 üzenetére
Nálam ha az info menüben a jobb felső sarokban lévő három pontra bökök, azon belül pedig az IMS szolgáltatás állapotára akkor a fenti képeket adja ki. Az első a Digis kártya, látszik hogy az IMS regisztráció regisztrált és minden rendelkezésre áll csak a vowifi nem (hogy miért fogalmam sincs), a második pedig a T-s kártya ahol semmi sem áll rendelkezésre, pedig minden ugyan úgy van beállítva. Nem tudom mire jó az IMS regisztráció, de eddig amit találtam róla, hogy összefüggésben van a Volte hívásokkal. Na meg az UT - felület, ami a Diginél rendelkezésre álla T-nél nem, a gugliba beírom akkor útfelületes oldalakat mutat.
Még, hogy nálam nem működik az egy dolog, de a feleségem és a lányomnak P-smart telefonja van egyiket a T-nél vettük és azon sem működik, a Digi igen, a fiamnak ugyan ilyenje van, azon sem működik a T, csak a Digi.[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
-
MM
őstag
Sziasztok,
egy ideig nem használtam ezt a telefont, most frissítettem 9-ről 10-es Androidra (+ júniusi biztonsági frissítés).
Korábban sikerült valamilyen külső segédprogrammal beállítani, hogy a jobb oldalra kerüljön a vissza gomba lent a nav bar-on.
A problémám, hogy most ez újra bal oldalra került a frissítéssel, viszont hiába túrom az internetet, nem találom a megoldást.
Ebben tudnátok segíteni?
-
tozsomak83
csendes újonc
Valaki lenne olyan kedves nekem dobni egy leírást, működő root megoldásról és hozzá hívásrögzítő appról ami műxik. Mi A2 teljesen gyári rom, legutolsó biztonsági frissítéssel. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen routert?
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest