Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
nna, már megint újra kellett indítsam, megint jött a havi update, ezt a sz@rt...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Van ötlet miért csak az egyik oldalán (ahol össze van illesztve, az kell hogy felül legyen) tölt a telefon?
Próbáltam másik kábellel is, ugyanez a helyzet.Üdv, Dávid
-
-
gborisz
tag
Megjött az októberi frissítés, hurrá
-
pn4hvq
senior tag
válasz gborisz #4566 üzenetére
Ez a párom telefonján is volt múlt héten. Választhattam a factory resetből....
Szerintem a frissítés sz@r, mert a factory reset után egyből ráengedtem ugyanezt a frissítést és ugyanígy jártam. Harmadjára viszont már nem is találta meg ezt a frissítést, azt hittem, menetközben eltávolította a Xiaomi, ezekszerint nem .Szerk.: most néztem meg, most nem talált frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
-
ntomka
nagyúr
Mostanában random eldobál simeket a telóm, néha bsod fogad, szóval visszaraktam a gyári romot most én is. Ha ezzel is csinálja, esélyes, hogy haldoklik a telóm és csere lesz.
ツ Headphones on - World off
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségeteket kérném! Vettem a gyereknek egy új mobilt, és megörököltem tőle egy Mi A2-t. Tudom,hogy nem a Lite verzió, de talán tudtok segíteni! Csak annyi lenne a gondom, hogy le tudnám e venni a kijelzőről a google sávot? Eléggé zavar, de ha nem tudom, akkor kénytelen leszek megszokni.A másik problémám, hogy baromi halk a beszéd hangerő. Már mondogatta a gyerek is, de ez valóban ilyen lenne? Előre is köszönöm!!!
-
x_pnK
tag
Szia!
A Google keresősávot egy másik launcher telepítésével tudod eltüntetni csak. Ha a gyári android one-os launchert használod, akkor sajnos nem fogod tudni eltüntetni. Többen ajánlgatták a Play áruházból letölthető POCO Launchert ennek a megoldására. Tapasztalatot erről nem tudok írni, én a gyárival használom a sajátomat.Az alacsony beszéd hangerővel én is szenvedek, nekem valószínűleg attól van, mert egy időben sokat voltam masszívan (kő)poros környezetben a telóval, és a hangszórórács eltömítődött vele. Ilyen gyurmás ragasztóval (BluTack) sikerült eddig a legjobban kitakarítgatni belőle a port, de már sajnos így sem olyan mint újkorában.
-
ntomka
nagyúr
Megjött a decemberi frissítés is.
-
ntomka
nagyúr
válasz TaylorPro #4586 üzenetére
Nemtom, nem nézem már. A gyárival elvagyok. A nem tudnak hívni meg eldobja a simet bugok a custom romokon nálam elvágták azt a vonalat. Amíg nem lesz aktuális a készülék csere már el leszek így. Bár nemtom az mikor lesz, mert amúgy jól működik ez a teló most és kellően gyors is számomra.
-
Steve2006
csendes tag
válasz TaylorPro #4586 üzenetére
Pixel Experience-ből most az Android 11-es béta jelent meg. (December 28, 2020 19:43) (Nem próbáltam ki, mert jelenleg a 12.22-i A11-es Cloud Romot használom. Teljesen ugyanaz, mint a PE.)
A Rom készítője írta:
Guys I will be leaving the A2 development at Pixel Experience, I hope that between a maintener who can give a better attention to the deviceA Paranoid Android romnál is az egyik készítő volt.
Out of the development of both, I have a new device
But don't worry, the PA has two maintainers and will have updates -
bibliator
aktív tag
[link]
Jön a "hivatalos" XDA- 11-es rom?Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
lilricsi
tag
Sziasztok, lenne nekem egy A2-öm. Váltottam iPhone-ra, viszont apám sms-eit, a Xiaomi-ra kapom. Neki szinten Xiaomi-ja van. Tudna valaki segíteni, hogyan lehet ezt megoldani?
köszönöm
-
fluxpen
csendes tag
Még valamikor a kezdetekkor produkált ilyen üzemidőt
Awaken OS: -
fluxpen
csendes tag
Ez lemaradt [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok