Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TaylorPro
addikt
válasz Steve2006 #3742 üzenetére
Én is így. Csak én egyből a decemberit Miflash-sel, majd OTA rá a 10-et. Ez után teljes gyaru recoveryből, majd visszaállításkor a beállítások vissza állítását kihagytam mert ez bugot okozott ami a Pixel rom hozadéka volt.
Más: Szerintem nagyon jó lett ez a 10-es verzió. Még nem találtam hibát. Viszont az igaz hogy a Pixel Experience rom szintén nagyszerű. Ott valóban működik Novával is a gesztus vezérlés és a Gcam is. Még el is gondolkodtam hogy visszatérek a Pixel romra. Egyedül ami nincs a HD hang, és 4G+-ban gyengébb. Ritkábban vált 4G+-ra.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
zivorad
csendes tag
válasz Steve2006 #4373 üzenetére
Nálam ha az info menüben a jobb felső sarokban lévő három pontra bökök, azon belül pedig az IMS szolgáltatás állapotára akkor a fenti képeket adja ki. Az első a Digis kártya, látszik hogy az IMS regisztráció regisztrált és minden rendelkezésre áll csak a vowifi nem (hogy miért fogalmam sincs), a második pedig a T-s kártya ahol semmi sem áll rendelkezésre, pedig minden ugyan úgy van beállítva. Nem tudom mire jó az IMS regisztráció, de eddig amit találtam róla, hogy összefüggésben van a Volte hívásokkal. Na meg az UT - felület, ami a Diginél rendelkezésre álla T-nél nem, a gugliba beírom akkor útfelületes oldalakat mutat.
Még, hogy nálam nem működik az egy dolog, de a feleségem és a lányomnak P-smart telefonja van egyiket a T-nél vettük és azon sem működik, a Digi igen, a fiamnak ugyan ilyenje van, azon sem működik a T, csak a Digi.[ Szerkesztve ]
-
-
ntomka
nagyúr
válasz Steve2006 #4484 üzenetére
Látom többfélét is linkeltél. Ezek közül mit próbáltál ki? Nekem fontos, hogy ha már custom romot teszek fel, az támogatva legyen.
Most felraktam a lineage-et, de nem vagyok 100% elégedett. Körülményes rendesen felrakni és csak kisebb gapps csomagokkal működik. Azt legalább elértem, hogy az opengapps mini-vel felmenjen, így a launcher az legalább pixeles. A rom amúgy nem lenne rossz, de látszik, hogy aosp az alap és nincsenek áthúzva az elemek stockosra.
A hivatalos pixel rom nagyon jó volt, amíg nem kezdte el utóbbi időben azt játszani, hogy magától elindította a zsebemben a zenét és/vagy random újraindult. Ugye az uccsó rom meg bugos ahogy van. Jó lenne, ha valaki átvenné, mert az szuper volt.
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz Steve2006 #4511 üzenetére
De. Ez volt az asszem, amelyiknél olyan kevés hely maradt a systemen, hogy nem tudta frissíteni az appokat és kérte folyamatosan, hogy SD kártyát tegyek be. 😬
Persze fel lehetne próbálni még egyszer, hátha egy újabb builddel sikerrel járok.
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest