Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teagol
aktív tag
Volt már a kezetekben A3?
Asszonynak szeretnénk Galaxy J5 (2016) után.
Note 7 és A3 közül inkább az A3 lenne a befutó, de tartok a kijelzőtől.
Galaxy is 720p kijelző, 5,2" 720x1280, szóval nem hiszem, hogy észreveszi ...
Szándékosan itt kérdezem[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
J5 után A3 jobb, de Note 7 sem elvetendő.
Ezt neked kell eldöntened, hogy mit vennél neki.
A nyers droid csak alap dolgok vannak, MIUI meg MIUI beteg, amihez kell érteni, különben okoz kellemetlen meglepetéseket.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
trance89
őstag
válasz bibliator #3646 üzenetére
Ugyanez a rohadt bosszantó chrome hiba nálam is előjött pár napja, bármit töltöttem le a fájl lejött de a chrome összefosta magát
volt már minden: chrome cache/adatok törlése, reinstall, play services adatok törlése de semmi se segített. Többen is is írtak erről a bugról a chrome értékelések között play-en az utóbbi időben.
Engem mondjuk annyira felbaszott a dolog hogy visszapártoltam firefox-ra(#3651) Teagol
A3 2019-ben? bocsánat már majdnem 20
Sztem nem sok értelme van egy 5 éves modellt ma megvenni 6-os droiddal...
A40-et nem nézegetted?[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
Kicsit benéztem, kora reggel volt még
A3-al csak egyetlen baj van, HD pentile AMOLED, sasszeműeknél nagyon zavaró tud lenni, olyan mintha vissza fele mennénk az időben, 2015 tájékán voltak ilyen felbontással telefonok, ja mégsem mivel ott 5-5,5 colon ami még szebb képet biztosított...
A kedves saomi ki akarja nyírni a One vonalat, köztudott hogy a One telefonjaik mekkora népszerűségnek örvendenek ezért aztán direkt lebutítják a végsőkig...
Ha pedig maradnak kizárólag a MIUI-nál az hétszent hogy nem veszek tőlük több telefont -
bibliator
aktív tag
Nem raktam fel semmi security appot.
Minden jogosultság megadva.Chrome szar továbbra is.
Voice match is, mikor be akarom kapcsolni, az alábbi szöveg fogad:Csatlakozási probléma
Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot,
Majd próbálja újraKezdem megunni......
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
TaylorPro
addikt
Nagy a csend. ezért felraktam az Android 10 alapú Lineage OS-t Gaps Pico-val. [link]
Még ismerkedő fázis van. A rendszerszíntű gesztusvezérlés és a sötét téma nagyon jó.
A másik jónak tűnő rom a Pixel Experience. de várjuk a gyári 10-et is. BÚÉK!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Egyenlőre minden működik szépen. A Volte kód nem, így nem tudom a HD hívást bekapcsolni. A gesztus vezérlést szokni kell, és nincs még minden app felkészítve rá. Végre belelehet nyúlni a gyári témazásba is. A felrakás menete a linknél le van írva. Csak gyakorlott felhasználóknak ajánlom a rom csereberét. Google kamera alapból megy, de ez a Lineage miatt van. Ha Januárban jön a gyári 10 és tudtok várni érdemes kivárni. Én már nem bírtam ki. Navigáció is megy ma tesztelem élesben.
Nálam a Nova a nyerő, az még nem támogatja csak a két gombos vezérlést, a gesztus alapút nem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Felraktam a Pixel Experience romot. Ezbszebb és kiforrottabb.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Egyszer élünk. Teljes egészében Pixel rom. Olyan mint ha egy Google pixel telefont használnál teljesen. Szép és igényes. Hibát még nem találtam. 4G+ és a HD hang nincs itt se. Kíváncsi vagyok most már hogy az Android One 10 milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
TaylorPro
addikt
válasz TaylorPro #3672 üzenetére
Egy hibát sikerült találni. Ha lehúzod a redőnyt és ott belemész a szerkesztésbe és átrendezed az ikonokat akkor a rendszer beállítások menübe nem fogsz tudni belépni mert kidob állandóan. Még beállítás visszaállítást nem próbáltam mert úton vagyok.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
Ryoo
senior tag
Most már csak megjelenik az Android 10 jövőhéten OTA is.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
ntomka
nagyúr
"APEX packages also require that you have a locked bootloader."
Ez mit jelent vajon? Nem rakhatom fel az új verziót nyitott bootloaderre?
ツ Headphones on - World off
-
trance89
őstag
Már van ota, fel is ment pillanatok alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs