Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Búcsúzom a topictól, a gyermek sikeresen összetörte a múlt héten az A1-et... Nem teljesen, de vésztartalék lesz már csak ezután.
-
consono
nagyúr
válasz
fluttershy #25641 üzenetére
Pont ezért kérdeztem, félig trollkodva, mert nekem egy ismerősöm sincs, aki WhatsApp-ot használna. Feleségem használja, de neki is csak a német ismerősei vanak fent. Mondjuk én is csak mások miatt tettem fel a Vibert, szóval... Ellenben a Messengeren mindenki ott van.
-
consono
nagyúr
válasz
Pabarroland #25156 üzenetére
A fiam járt hasonlóan. Ha jól emlékszem a rendszer/alkalmazás beállítások-ban kellett a telefon app értesítéseit újra engedélyezni, vagy valami hasonló. Utána már feldobta az elusatító/fogadó gombokat.
-
consono
nagyúr
Mintha a frissítés után meggyógyult volna a halk mikrofon, de eddig csak egy híváson teszteltük...
-
consono
nagyúr
válasz
andHermann #23946 üzenetére
Én is a héten tapasztaltam a fiamnál, hogy alig hallom amit a telefonba mond normál hívásnál. Ellenben Viberen tökéletes a minőség továbbra is, szóval nem mikrofon baj van...
-
-
-
consono
nagyúr
Hát, nekünk ebből szerencsére semmi sem jött elő..
-
consono
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #22653 üzenetére
SIM nélkül is csinálja?
-
consono
nagyúr
válasz
mobilizmo #21968 üzenetére
Nyilván nem ugyan az a KKV, meg a multi, de ha ilyen meló van, azt csak rendes feladatleosztással lehet jól és számonkérhetően megoldani. Arra meg még az email is jobb, mint a telefon. Csak akarat kérdése az egész... Simán olvashatja is az email-t a mobilján (vagy a ticketről az értesítést), nem kell pl. útközben, vezetés közben zaklatni az embert...
-
consono
nagyúr
Jött valami érdekes az ehavi frissítésben? Új hiba, új feature, stb.?
-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #21267 üzenetére
Elektromos
Ez tényleg a zárlatos aljzat/kábel jele szokott lenni...
-
consono
nagyúr
válasz
darvinya #20889 üzenetére
Ez persze nem így van. Én iPhone-on a GMail-el meg a céges Exchange-el szinkronizálom a kontakjaimat, az iClouddal nem. A képeim a OneDrive-ba mentem, az iCloudba nem. iTunes sincs a gépemen, mert ugyan úgy, ahogy a korábbi androidos telefonomat, az iPhone-t sem akarom a gépre dugni. A frissítésben igazad van, de nem itt sír mindenki, hogy mikor jön már frissítés, meg mindenféle bétát, meg amatőrök által hegesztett OS-t pakol fel? Mi is akkor a különbség?
-
consono
nagyúr
válasz
schferenc77 #20615 üzenetére
Igen, bootnál kódot kér a titkosítás feloldásához... Mi együtt állítottunk be kódot, hogy én is tudjam, meg az ujjlenyomatomat is felvettük a kölökével együtt. Ezen kívül sokat nem lehet tenni, max beállítani, hogy szinkronizálja a képeket meg a névjegyeket a telefon.
-
consono
nagyúr
válasz
schferenc77 #20591 üzenetére
Sajnos buktátok az adatokat, a fiammal pontosan így jártunk... A reset után már kódot állítottunk be, nem mintát.
-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #20515 üzenetére
Értem. Félreértettelek akkor
-
consono
nagyúr
Nekem csak egy kérdésem lenne: azt ki találta ki, hogy az A1 az flagship telefon? Mert egyértelműen nem oda van pozicionálva.... A helyén kell kezelni és kész.
-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #20144 üzenetére
Miért nem vágod ki a képből azt a részt, amit használni akarsz 1080x1920-ban, ha ez ennyire zavar?
-
consono
nagyúr
válasz
Ricardo #19868 üzenetére
Lehet, hogy nem a készülékben, hanem a kézben van a hiba
És ezzel nem csak viccelek, mivel, nincs OIS (ha jól tudom), nagyon érzékeny a stabil kézre a fényképező. A fiam, akié a telefon, csak mosott képeket tud csinálni vele, nekem azért sikerült már jót is.
Ezek nagyon jó képek így monitoron!
-
consono
nagyúr
válasz
DroiDMester #19837 üzenetére
Kb.
Pár éve még örülhettünk, ha kijött 2-3 frissítés a telefonokra...
-
consono
nagyúr
válasz
darvinya #17773 üzenetére
De van, vagy legalább is valami hasonló,a kölkeim sikeresen produkálták egy Lenovo tableten. Eléggé kiterjedt irodalma van, de ha jól emlékszem adb-n két paranccsal orvosoltam valamikor egy fél éve...
Kátai:Meg is van, ezt a két parancsot kell kiadni Windows/linux alatt konzolból:
adb shell
am start -n com.google.android.setupwizard/.SetupWizardTestActivityPersze kell, hogy legyen telepítve adb, meg USB-n fel kell dugni a gépre a telefont.
-
consono
nagyúr
Beköszönök, most hozta meg a futár a kölök új Mi A1-ét (4/64). Egy Samsung Galaxy A3-at fog váltani, remélem gond nélkül megy majd minden. Tokot kell majd még keríteni hozzá, de azt majd csak akkor, ha látja a tulaj is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Desert Titán - - Apple Garancia
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest