- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
viiick1899
csendes tag
Én pont, hogy ellenkezőleg vagyok ezzel... Faterral pl. mailben levelezek, mivel ő nem használ okos telefont, azonban a munkájából adódóan gép előtt ül outlookot használva, ami egyből kis felugró ablakon jelzi, ha új üzenetet, kap, ezért úgy e-mailezünk, mintha chatelnénk, és így pont az kedvelem, hogy pár másodperc alatt tud, és én is tudok röviden reagálni.
-
TGYI
csendes tag
Persze, mindenki másra és másként használja a telefonját.
Ha már akkumulátor meg takarékoskodás: nem találtam összefüggést az A1-en a Doze kiiktatása előtti és utáni éjszakai akkufogyasztásban, ugyanúgy kb. 2%-ot esik éjjel (egy SIM kártya). Néha tán 3-mat, nekem viszont ez a pár százalék indifferens.
Az RN3Pro meg tudja néha a MIUI-val csinálni nulla százalék merüléssel az éjszakát, máskor meg ugyanaz a kb. 2% esés van reggelre. Sejtésem sincs mitől függ. Persze a nulla a nem nulla, csak nem látható az egész százalékra kerekített értéken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest