Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz DroiDMester #5572 üzenetére

    Csak azért, mert több ram marad szabadon, nem lesz jobb. Az a lényege a nagyobb ram mennyiségnek, hogy több minden férjen el a háttérben. Ezért merül gyorsabban egy kevés memóriával rendelkező telefon, mert folyton kilövi a háttéralkalmazásokat, és azokat újra meg kell nyitnia, avagy megnyitják magukat. Ha a rendszer memória igényét csökkentik, az üdvözítő tényleg, ha Oreo alatt kevesebb memóriát igényelnek ugyanazok az appok, az is. De ha a háttérben a rendszer "veszekszik" az appokkal, és zárogatja őket, majd azok újra megnyílnak, az a töltés rovására megy. (valamint ekkor jön elő, hogy nem kapunk meg minden értesítést, mert nem fut háttérben az adott app) Régebbi telómnál is volt olyan flashelhető módosítás aminek hála több szabad RAM maradt, csak éppen erőszakosan zárta az appokat, és a merülése felgyorsult.
    Röviden, csak mert több memória van szabadon, attól szememben nem lesz jobb a memória kezelés. Viszont ha minden ugyan úgy, rendben megy, és fut a háttérben aminek kell, megjön az értesítés mindenhonnan, és mindezek mellett kevesebb memóriát foglalnak, akkor igen, jobb. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés