Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
dash17291
tag
Sziasztok!
Az Oreo kiadásával a Nougat támogatása befejeződött? Nálam 2017 decemberi a patchlevel (Nougat).
-
MODERÁTOR
-
dash17291
tag
válasz Viktor0610 #10855 üzenetére
Igen, security patch-eket szeretnék, amelyek miatt akkor úgy tűnik, fel kell tenni a 8-as Android rendszert.
Köszönöm a választ.
-
Gyb001
senior tag
Tudtok olyan fóliát kínából aminek a széle ragasztós?
Tehát a kijelző szélén is rátapad.A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
MODERÁTOR
-
kayman
senior tag
Sziasztok!
A google hangfelismeréses keresés hasít a telefonomon alapból, de a Waze alatt nem megy.
" Nincs hálózati kapcsolat"
" Próbálkozzon újra"
"Google"Valami blokkolja. Valaki járt már így?
HyperTransport az úr!
-
MODERÁTOR
-
kayman
senior tag
válasz Viktor0610 #10866 üzenetére
Az alkalmazásengedények - mikrofon jogosultságok - waze be van pipálva.
[ Szerkesztve ]
HyperTransport az úr!
-
mekker
őstag
Milyen full cover/műanyag fóliás kijelzővédőt ajánlotok max 2-3 dollárét?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
natë
nagyúr
Nos...írt a Gcam mod fejlesztője, nem tudja javítani a pöttyözést. 😪
-
nagyúr
-
Fall-N
veterán
válasz DroiDMester #10873 üzenetére
Már épp ideje. Egy óra sincs és vége a februárnak. Meg mire mindenki megkapja ...
-
darvinya
titán
Honnét tudod, hogy stabil s nem tesztelői verzió?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
Engem érdekelne, de az általam használt rendszer naprakész.
(Egyébként köszi, hogy itt fájdítod a szívünket! )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #10877 üzenetére
Pár nap és jelez a telo.
(#10876) DroiDMester
Kösz.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy volt már kérdés ,de most nem találom. Az értesítéseknél az android rendszer értesítéseit (szívhang ikon vagy mi) hogy lehet letíltani, már végig bogarásztam mindent, de csak nem tűnik el.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
MODERÁTOR
-
Nerazim
őstag
(#10880) darvinya
De igen felraktam egy appot és arra írja, hogy a "háttérben futó alkalmazás optimalizálás...stb"(#10881) Viktor0610
Ne mááááár erre is app kell? kösziBe my computer.. Baby I'm a user!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tényleg ennyire nehéz összetákolni és időben kidobni a februári frissítést, egy one nevezetű...izén?
A note 8-ra két napja megjött, pedig azon meg az elcseszett táccsvíz van, mégis megtudták csinálni. -
darvinya
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyrészt, a biztonsági frissítés nagyon is fontos, nem életbevágó, de fontos főleg napjainkban. Másrészt, gondolom azért van (jó) pár kijavítandó bug is még, amit illene megcsinálni, főleg egy "droidtiszta" készüléken és eléggé furcsa és valahol elfogadhatatlan is, hogy ez még mindig késik.
Harmadrész, mint írtam is a kérdés inkább általános jellegű volt, nem pedig darvinyamegmondóembernek lett címezve. -
kmarci25
veterán
Nem tudom szabad-e szólnom... , de...
Azt azért vedd bele, hogy Kínában most ünnepelték a hold újévet, 2 hétig a fű sem nőtt, a fejlesztők sem dolgoztak. Ettől függetlenül a felháborodás jogos, kérdés, hogy amikor nem lesz ilyen tényező, akkor mennyi idő alatt teszik elérhetővé a frissítést."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz hislah #10890 üzenetére
Nos, ha egy biztonsági frissítés miatt HR-t kell (majd) nyomni, akkor ott már gondok vannak, nem kicsi. A szoftverfejlesztő valagába minimum fel kellene nyomni az A1-et. :-D
--------------(#10889) kmarci25
Ünnep ide, vagy oda, az ilyeneket be kell tervezni, de nem hinném, hogy ez lehet a fő gond, hiszen bétásoknak már rég kijött. Nyilván xar van valahol még a palacsintában, amit észrevettek, de legalábbis reméljük, hogy emiatt van késés, mert olyan gondosak és figyelnek (ránk) mindenre!
De majd kiderül, hogy mennyire van már a kanyarban, vagy valahol "kicsúszott"...
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz DroiDMester #10876 üzenetére
Elúszott a hónap így ez a pár nap nem oszt v szoroz már de thnx amúgy.
Kivárom már a ,,tutit,,[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
mobilizmo
addikt
Szerintem még az elején járunk ennek az AndroidOne kezdeményezésnek. Mint minden projekt ez is úgy működik, hogy tervezési fázisban elképzelnek valami szép és jót, ami ideális esetben majd valamikor úgy is lesz, de a kezdetben le kell győzni az élesben felbukkanó nem tervezett problémákat.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
darvinya
titán
Vegytiszta droid a Pixel készüléken van, azaz Google referencia készülék kapja.
Itt át kell menjen Xiaomi cégen, s mint köztudott, Kínából kivonult Google.Érhető példa nélkül is, hogy hiányolod a frissítést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest