Hirdetés
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
Topikgazda
válasz Mr Dini #16077 üzenetére
Szia.
Én is szívesen kipróbálnám az általad fejlesztett ROM-ot.
Pár dolgot összeszedtem én is amit szívesen használnék, még nem próbáltam a PE vagy PE+ ROM-ot, így lehet a leírtakat már tudják is:
- AOD időzítés napkeltétől napnyugáig (DerpFest-ben pont fordítva működik így fix időt állítottam be hozzá)
- Dupla koppos képernyő zárás/ébresztés (ez szerintem már alap mindenhol így talán nem ROM függő)
- Testreszabható QS + quick pulldown (szeretem a megszokott sorrendbe rendezni a csempéket)
- AOD kikapcsol vagy minimálisra veszi a fényerőt ha teljes sötétben van (pl: zseb vagy sötét szoba) MIUI-ban tetszett, Derp nem tudja"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Siriusb
veterán
Amit találtam:
Rezgő mód: nincs kijelezve az állapotsorban, csak ha lehúzod a QS-t.Amit nem találtam:
- Külön wifi és mobilnet QS csempe
- Csengő- és értesítési hang szétválasztás
- Keresés a Beállitásokban
- Képernyő mentés ( három ujjas )Némi piszkálgatás után ezek hiányoztak, majd meglátod, érdemes-e valamelyikkel foglalkoznod. Feltettem a legújabb kerneleteket, de váratlan újraindulást produkált, úgyhogy Infinity v2 ment a helyére, nem akartam elaludni az ébresztő hiánya miatt, pláne úgy, hogy még az órát is kellett állítani.
-
Siriusb
veterán
Nekem jól esik időnként a kinézeten itt-ott változtatni. Például az ikonok formáján (ne csak a kerek meg a szögletes legyen), vagy a térerősség kijelzésén:
Egy kicsit más betűtípusok is jól esnek a szememnek, mint a megszokottak.
Továbbá ne csak a "gyári" vacak kernelt támogassa a ROM, hanem fel lehessen rakni az InfinityBattery-t...A család legyen az első! Érezzétek jól magatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest