-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem pl. nincs paypassos bankkártyám, mert amikor kérni lehetett ennek plusz költsége volt. Nem tudom azóta ez változott -e.
És ott van a fentebb említett festipay kártya mellőzése is, ha megyek fesztiválra nem kell festipayt kártyát kérnem, telefon mindig van nálam.
Plusz múltkor is úgy jártam, hogy a kocsiban hagytam a táskában a pénztárcám és csak telefon volt nálam a tescoban, telefonnal pedig tudtam fizetni.
Igaz ez az infrára is, nem mindennap használjuk, de amikor kell akkor sok kellemetlenségtől tud megkímélni.
Más: Global ROM-on is van Dual Clock? Vagy ezt is a xiaomi.eu hozta. Ha átmegyek külföldi szolgáltatóra roaming közben, akkor behozza főképernyőre, aod-ra, zárképernyőre az adott ország időzónáját. Ha jól emlékszem ez globalon nem volt még nekem mielőtt váltottam xiaomi.eu-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mozilla Firefox
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest