Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz B. Tamas #4212 üzenetére
Nem tudom, én mihez kezdenék egy Androidos telefonnal root nélkül. Szerintem hamar megtaposnám. A kikapcsolhatatlan hangjelzések szoktak a legjobban bosszantani, azok közül többet is csak root-tal lehet kussoltatni a legtöbb készüléken, gondolok itt pl. a kamera, akkuszint, töltés jelzés idiótaságokra. Vagy bizonyos appokban a reklámokra, amelyek többnyire szintén a hangártalom miatt kerülnek teljes tiltásra (bocs a többiektől, tisztít(att)sátok meg a piacot, nekem erre felhasználóként nincsen lehetőségem). Vagy az olyan (főleg gyártói, de azért a Google is kiveszi a részét, lásd Play, kérés nélkül akkor frissül, amikor akar és néha kiakad és meríti a telefont, ezért használaton kívül Disable van) appok tiltásának/eltávolításának hiánya, amelyek számomra nem csinálnak semmit, de ébren tartják a telefont, üzengetnek és hasonló. Vagy a töltésvezérlés módosíthatatlanságára, amely a legtöbb gyártó szerint úgy a legjobb, ha az kizárólag minél gyorsabb lehet és kizárólag 100%-ra történhet, holott ez teljesen hibás elképzelés (a lassú, alacsony áramerősségű - ezt pont lehetne éjszaka, ha root nélkül lenne erre lehetőség - és a nem 100%-ra töltés a legjobb az akkunak). De a legtöbb készülék fapad 3 db software-es gombja és annak kizárólag egy funkcióra használhatósága (nincs hosszannyom/duplánnyom funkció) is hamar ki tud akasztani, ezen szintén csak root-tal lehet a legtöbb készüléken javítani.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest