- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Dániel
tag
Reklám:
Akkor ide is beteszem, bár sajnos mostanság olyan világot élünk, hogy hamarabb teszünk fel egykérdést mint hogy foglalkozzunk a megoldásával.[hogyan kell kikapcsolni a reklámokat MIUI10-en]
Nekem sincs reklámom, ráadásul, minden egyes istenverte beállítás menthető MI Cloudba, amit azonnal visszaránt a rendszer, ha valamit mókol az ember.
Kamera issue:
Tudjuk és elhisszük, én is benne szenvedtem. Az új EEA frissítés helyre rakta kamerát, csak az ez előtti EEA ROM-al nem volt jó, minden mással igen. Akinél meg jó volt, ott meg azt beszéltük, hogy szégyen az, hogy ROM és ROM között is lehet/van különbség.
Voltam az összes ROM-on, kívéve xiaomi.eu. Sehol nem volt kamerahiba, kivéve a fenti.Tudom hogy nincsen egyforma felhasználói szokás, de én személyszerint elvilselni nem tudom ha zsebemben van a telefon, pláne ekkora méretben.
Support:
Na ott lenne mit javítani. by the way 2: ha valakinek nem tetszik valmi a készülékkel kapcsolatban, javasolom használja [EZT NI] - a problémákat nagyon szeretik fogadni, lehet, valaki még segít is majd a nagy világból.Szerintem lassan írhatnánk egy összefoglalót. Lassan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest