Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz
voncci #17979 üzenetére
Szia!
Ez a telefon minden tesztben az aksira kapta a legkevesebb pontot. Minden tesztben legyen magyar vagy külföldi ki hangsúlyozzák, hogy a kis kapacitás miatt NEM egy SOT bajnok!
Én nem tudom te ezt hol olvastad, bár itt a topikban is volt pár SOT huszár, de mégis végül kiderült szerintem, hogy agyon van optimalizálva minden. Ennek meg sok értelmét nem látom. Azért van, hogy használd, ha megtudsz tölteni nincs kérdés. Egy power bank se egy vagyon már.
Persze ha valaki gyárba dolgozik és ezen hallgat zenét az vagy unalmában folyamatosan nyokodja kevés térerő mellett akkor nehéz tölteni
Másik dolog a használat milyensége.. ha csak videó tovább tart, ha meg game akkor értelem szerüen kevesebbig...
Egy szó mint száz ez a telefon nem az akkumlátoráról híres nah
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest