Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy
üzenetére
(#15968) Balzak83 leírta kb, hogy mire érdemes figyelni vagy tesztelni, mi válthatja ki.
Pont ezért kérdem, hogy a villanás az a fényerő, launcher, AOD, szerintem, mivel nekem ilyesmit soha nem produkált Poco és, manual fényerő mellett. Igaz AOD nem érdekel, de bármikor bekapcsolom kíváncsiságból nem jön elő hasonló.
Témát nem tudom, én csak az egyik alap (limitless?)-et használom Poco-n egy másik ikonpakkal és annyi.Én amúgy a launcherre gyanakodnék a lassulás miatt, mert alapból is van, hogy döcög az egész. Néha megnézem a gyárit, mert szeretném használni a Google oldalt, de egy év alatt nem tudták fixálni és az mindig lag-ol, ha rá akar váltani az ember vagy görgeti. Nem gyári témával lehet rosszabb is a helyzet egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő