- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Szerinted egy fullra belakott rendszert (az összes miui baromságot letiltottam, stb.) lecseréltem volna egy talán működik megoldásra (PE)? Hidd el, igen vacak érzés hogy a korábban 2-3 napot menő telefonod (ráadásul használva is volt, igaz nem játékra - abból már kinőttem - hanem telefonálásra) örülsz ha egy napot kibír. Vagy egész éjjel töltőn tartod (és az nem tesz jót neki), vagy rimánkodsz hogy hazaérj mielőtt kikapcsolna (jó nálam szokott lenni powerbank, de elég viccesen néz ki az ember powerbankkal telefonálva).
Mindenesetre ha ezt a PE-t nem tudom megszokni (esélyes, nem vagyok elájulva tőle eddig), nem működik NFC fizetés, vagy ezzel is gyorsan merül az aksi, akkor kap EU rom egy utolsó esélyt tiszta telepítésre.
Ha meg azzal sem megy, ledarálom ezt a fost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest