Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
Hali,
Ma meglett a mi 8, de még erősen csak ismerkedünk.
Sajna lehet azt elcsesztem az elején, hogy automatikusan engedélyeztem neki az összes régebbi app telepítését és most csak keresgélem mi volt meg vagy mi nem, illetve elveszek a főképernyő rengetegében.Lenne pár kérdésem remélem tudtok segíteni.
1, pure androidról váltottam ott elég sokmindent egyszerűen lehetett testre szabni pl volt egy valóban főképernyő és volt külön alkalmazás lista. ezt itt elő lehet csalni valahogy gyárilag vagy customizáló app segítségével vagy kizárólag olyan megoldás van, hogy mappákba rendezem a káoszt?
2, eleve a telepített appokat lehet sorba rendezni vagy valami alapján mozgatni? egy őskáoszt alkotnak 4-5 képernyőn keresztül.
3, mi történik ha mi appok helyett kizárólag a google appokat használom, vagy felesleges kettőt tartani a telefonon? pl névjegyeket ha a mi névjegyben kezelem azt is szonkronizálja a google fiók?köszi
-
ElGatto
aktív tag
Köszi, amargonak is
Csak gondoltam hátha van más egyszerű mód extra launcher progi letöltésén kívül.
Amúgy nem is zavarna ha lehetne az ikonok elrendezését állítani, de nálam egy káosz. Mintha össze vissza dobálná be őket. Van valami logikája?
Nem lenne rossz a mappákba rendezés, de a mappákon belül is keresgélni kell az appokat mert nem abc-be teszi be őket. -
ElGatto
aktív tag
Hello!
Ismét lenne két kérdésem.
Amikor a telefon "alvó" módban van, tehát fekete képernyő, van olyan beállítás mint pl. Samsung telefonoknál, hogy mutatja az időt illetve értesítési ikonokat?
Azt olvastam, hogy ha az ember az arcával akarja feloldani a telefont vagy témákat szeretne letölteni akkor módosítani kell a beállításokban a régiót. Ez befolyásol még valamit pl. óra beállítás, egyéb?köszi!
-
ElGatto
aktív tag
Hi
4g+ jelet hiányolom a telefonon mitől függ, hogy valaki látja valaki nem? Mi 8 global stable telenor, de még sosem láttam a kis + jelet. Céges gagyi samsungon persze mindenhol azt mutatja szintén telenor. Visszaolvastam pár hszt, de nem lettem okosabb.
-
ElGatto
aktív tag
Köszi most ettől a híről nem lettem boldog...
Úgy gondolná az ember egy "csúcs" készüléken azért ez nem kérdés, de ezek szerint én vagyok a naív.
Ezek szerint akkor ezt nem is lehet megoldani szoftveresen? Az eu rom pl. tudja? -
ElGatto
aktív tag
A [link] xiaomishop.hu mennyire megbízható bolt szerintetek, vásároltatok már innen?
Szeretnék egy Roidmi 3s fm transzmitter és töltőt, elég jók itt az árak.[ Szerkesztve ]
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Én is ajánlom. Global stabillal vettem azóta is az van rajta. A Nexus5 - nél meguntam a romolást... Elsőre kicsit szokatlan volt a miui felület, próbálkoztam launcherrell, de végül maradtam a gyárin elrendezésnél. Vagyis a "az ikonok nem elrendezésénél" Az automata fényerő engem nem zavar, a 4g+ ból a + jel hiánya pedig csak a tudat szinten zavaró érzésre nem tűnt fel amúgy is legtöbbet wifin csatlakozom a netre.
-
ElGatto
aktív tag
Hello
Sorry lehet láma kérdés, de az akkumulátor kímélő üzemmódot csak a képernyő tetejéről lehúzható menüben lehet kapcsolni? Égen földön keresem a beállítások között, de nem találom...
Vezetés közben navigáció mellett bekapcsolt és alig tudtam kikapcsolni. -
ElGatto
aktív tag
Nekem feldobta, hogy van frissítés majd mikor rányomtam akkor kiírta, hogy nincs is...
10.2.2.0 -
ElGatto
aktív tag
Hi!
Az miért van, hogy amikor a képeket szeretném feltenni a gépemre, sem file átvitel sem fényképátvitel módban sem látszanak a miniatűrök? win10-et használok
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Én a múlt héten kaptam majdnem ideggörcsöt a telefon miatt.
Elindultunk hazafelé egy vidéki kirándulásról, Waze elindít, bluetooth - on keresztül zene elindít majd a waze nem talált jelet és nem is jól mutatta hol vagyunk.
Mivel elég sokáig nem talált magára félreálltam, hogy újraindítsam, ami rendkívül sokáig tartott már izgultam, hogy mi lesz vele...
Tapasztaltatok már hasonlót? -
ElGatto
aktív tag
Hi,
Igen szerintem háttérbe került a waze mert újraindítást akartam nyomni, de arra már nem emlékszem vajon bezártam - e előtte a progikat...
Amúgy semmit nem lehetett csinálni full fekete képernyő volt.#st6969 nemvolt az aku kímélő bekapcsolva
Van bill kombináció a az újraindításra? Bekapcsoló+ valamelyik hangerő hosszan vagy ilyesmi?
köszi
-
ElGatto
aktív tag
válasz ElGatto #10925 üzenetére
Hi
Ma reggel ismét belefutottam, hogy elindíítottam a wazit és az istenért sem akart magára találni. azt írta nincs gps jel stb. gps és adatforgalom kikapcsolás majd visszakapcsolás, waze kikapcsolás háttérből kilövés újra bekapcsolás de semmi egyszerűen nem talált magára.
Megpróbáltam újraindítani ismét nem akart elindulni csak fekete képernyő hosszú ideig...Mi lehet ez? Vagy mit csinálok rosszul a navi indításakor?
Vagy ha navigálni akarok egyből egy újraindítással kell kezdeni?üdv
-
ElGatto
aktív tag
hi!
Az új fícsör, hogy újraindítás után a home gomb megkérdezi idegen launchert vagy a mi verziót használja?
-
ElGatto
aktív tag
hi,
téma letöltéshez kell mi fiók? nem lehet ezt megkerülni?
-
ElGatto
aktív tag
Hi
A GPS - el mindenki meg van elégedve?
Konkrétan nem használom sokat, viszont mikor elindítom a waze - t a legtöbbször nem talál magára. Hosszú percekig keresi a GPS jelet és van mikor csak újraindítás után tudom használni...Ilyenkor eszembe jut az a reklámja a telónak mikor egy sötétített üvegű autóval megy egy versenyző fickó kizárólag a telefon GPS - ére hagyatkozva. Hát azért ég és föld a kettő...
-
ElGatto
aktív tag
Hi
Kb. két napja valami gondom van az otthoni net hálózattal (Tcom). Kétféle probléma jelentkezik.
1, kicsit a dróton keresztül is mintha „gondolkodna” a gép mire betölti a weboldalakat
2, a wifi-nél nagyobb a gáz, néha jelzi a telefon, hogy az adott wifi kapcsolat nem ad internet elérést; ha bármilyen netes applikációval próbálkozom, percek mire betölt egy weboldalt vagy hírek appot. Olyan mintha nehezen csatlakozna, ha elindul akkor hasít, de nehezen indul be.
Hogy lehet kideríteni mi a probléma? A routerrel lehet gond, vagy a net szolgáltatóval?u.i. most mintha a samsung telefon jobban menne, simán frissítette az appokat a mi8 meg szenved a letöltéssel is.
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Ti nem gondoljátok, hogy elég gyenge a kijelző karcállósága? Egyszerre használok két telefont Mi8 a sajátom és egy Galaxy A5 a céges. Amíg a sajátomra vigyázok addig a samut ütöm vágom mégis a mi8-nak elég karcos az üvege...
Próbáltam üveg fóliát rá, de hamar lemállott. Van valami ajánlott fólia, vagy esetleg a folyékony kijelzővédőket próbálta már valaki? -
ElGatto
aktív tag
Hej, voltam a hétvégén egy koncerten és csak most szembesültem vele, hogy a videóknak nagyon torz a hangja. Van lehetőség a gyári appon állítani a hangfelvételen vagy amit használtok páran valami gcam azzal jobban lehet videózni?
-
ElGatto
aktív tag
válasz neocity #13359 üzenetére
Hát inkább valami ingyenessel oldanám meg a videofelvételt.
Amúgy Prágában voltunk a Metallican és a határoknál elég sok időbe telt amíg hálózatom lett...
A vicc az egészben, hogy én azért azt hittem az enyém ütős telefon, de a céges samu a5 - ösök és két kolléga iphone 7 - ese mind előbb talált hálózatot, netet és a samuk még a videók hangját is recsegés mentesen rögzítették.Egy picit csalódtam most a készülékben.
[ Szerkesztve ]
-
ElGatto
aktív tag
Hi!
Azt be lehet valahol állítani, hogy a telefon ne számolja a Deezer adatforgalmát?
-
ElGatto
aktív tag
Hi
Legutóbb reklamáltam a kijelző karcállósága miatt és ha jól emlékszem többen megvédték, hogy nincs ezzel semmi baj...
Igazából röviden ismét megemlítem, hogy egy egyhetes nyaralás alkalmával az első napon akkora kráter keletkezett rajta, mint a Mariana árok.
Semmi említésre méltó nem történt vele nem esett le üres zsebbe került vagy kézben volt séta közben egy két fotót lőttünk stb.
Szóval szerintem ez elég gáz.Gondolkodom ilyen kenhető cuccal érdemes - e bekenni vagy vegyek - e rá valamit utólag.
-
ElGatto
aktív tag
Más is tapasztalta már, hogy határátlépések során marha nehezen talál magára a telefon vagy csak az én készülékemben van a hiba?
A GPS progik és a hálózatra is sokat kell várni. A Kiábrándító, hogy a céges samu a5 - öm kb. töredék idő alatt átáll a külföldi hálózatra. -
ElGatto
aktív tag
Hello,
Az mitől lehet, hogy újabban letöltök bármilyen filet, dolgozom vele stb. Elfelejtem, majd napok múlva újra mutatja az értesítést, hogy letöltötte sikeresen a filet... Ez nekem új.
Másik, hogy eddig rengetegen szidták az autó fényerőt, nekem fel sem tűnt vele a baj. Most viszont borzasztó, reggelente pl a eszik néha úgy elsötétül, hogy semmit nem látok rajta.Legújabb miui, globál stabil.
-
ElGatto
aktív tag
Hali
Egy teljesen új jelenségre lettem figyelmes a napokban.
Miután feloldom a telefont az újammal úgy hozza be a főképernyőt mintha 1920 - ban lennénk. Szakadozva, lassitva akadozva tölt be.
Eddig sosem láttam ilyet, mi lehet a gondja? -
ElGatto
aktív tag
hi nekem 11.0.6.0 van akkor én már a frissitő csapat előtt járok?
-
ElGatto
aktív tag
Hali!
Srácok az miért lehet, hogy letöltök egy dokumentumot vagy bármilyen file-t ugye kapok róla értesítést, hogy egy új file letöltve. Eddig rendben.
DE utána folyamatosan random időnként újra beadja az értesítést, hogy x vagy y file letöltve... -
ElGatto
aktív tag
Hello
Olyat tapasztaltatok már esetleg, hogy képernyő feloldásakor villan egy baromi nagyot? Most kezdte el csinálni és eléggé idegesítő. El fog romlani?? -
ElGatto
aktív tag
Hali, Sajnos nekem is nagyon halk a telefon telefonálás közben. Kihangosítva működik, de normál üzemmódban szinte nem hallani semmit. Ez szoftveres vagy féktisztítós probléma lehet?
-
ElGatto
aktív tag
Globalra is kijött a 12? nekem nem adja be a frissítést.
-
ElGatto
aktív tag
Hello,
Nekem chrome böngészőnél néha befagy a kép, ki kell menni app váltóval és vissza csak akkor megy tovább. Más is tapasztalt ilyet? Van rá megoldás? -
ElGatto
aktív tag
Izé, nálam nincs köze a frissítéshez, előtte is volt Csak kíváncsi voltam más is tapasztalta-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest