- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
havri1 #18722 üzenetére
Ez a logikus. Volt néhány mobil telefonom, ahogy itt mindenki másnak is. Viszem is mindenhová, ahogy más is. Mégsem volt egyik telefonomnál sem olyan probléma, hogy tisztítani kellett volna az itt leírt, számomra elég drasztikus beavatkozással hangszórót. Nem is értem, hogy milyen koszos zsebben tud eltömődni úgy, hogy így kelljen pucolni. Lehet, hogy az új kora óta már nem úgy szól, sajnos a fülem is romlik, de én különbséget mégsem érzek. Telefonálásra használom a hangszórót, másra bt. kihangosító, vagy füles. Pedig homokos tenger parttól kezdve uszodában és egyéb, nem épp a műszaki eszközök számára ideális helyeken is rendszeresen is megfordulok vele. Ahhoz nagyon eldugultnak kellene lennie, hogy így nekiessek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Opel topik
- Renault, Dacia topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest