- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Nem. Sajnos ez nem hivatalos Google szoftver, hanem az egyik Google telefon szoftverének átalakítása másik telefonra (Pixel Experience, csomó telefonra érhető el, nem csak MI8-ra). Én amikor próbáltam, használhatatlanná tette a telefonomat, szóval kezdő felhasználóknak nagyon nem ajánlott a használata, mert ez bármikor megtörténhet. Lehet azóta atom stabil, régebben állítólag az volt, de nincs időm meg kedvem szenvedni vele, így visszatértem a MIUI.EU-hoz (ami zabálja az aksit, és csomó energia a kémkedő MIUI szarságokat kiirtani belőle). Ráadásul nincs magyar közösség mögötte, ebben a topikban is aki PE-t használt, eladta inkább ezt a vackot, és vett egy normális telefont.
Sajnos a Xiaomi csak ezzel az undorító MIUI nevű "szoftverrel" ad ki telefont, már az "A" sorozat sem Android One alapú.
Szóval az ember vagy kínlódik a MIUI-val, vagy nem vesz ilyen telefont (én inkább ezt ajánlom így utólag), vagy próbálkozik az ilyen alternatív szoftverekkel, amihez idő és türelem (meg némi informatikai affinitás) szükséges.
Ezért ha a haverodnak nem tetszik a MIUI, amit személy szerint igen határozottan megértek, akkor SEMMI ESETRE SE engedd neki, hogy ilyen telefont vegyen.
Szerk: De a MIUI appok nagy része eltűnik róla, hála Istennek. Az automatikus frissítés viszont minimum kérdéses (konkrétan ha a telefon munkaeszköz, akkor nem szabad frissíteni, ha jól működik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest