- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Szerintem az nfc nem lételem. A mostani és az előző telefonomban is van, de az nfc tag segítségével végrehajtott profilváltáson kívül nem használtam másra.
Igazából akkor látnám az értelmét, ha:
- helyettesítené a munkahelyi belépőkártyát
- egy Wallet/PayPal alapú mobiltárca lenne a telón, amivel tudnék fizetni ott, ahol most a paypass kártyákkal is lehet. -
8nemesis8
veterán
Szerintem korrekt kis teló, a designja meg képek alapján bejön.
Agyalok rajta, hogy elnézek az edigitalba veszek egy MI3-at, hogy lássam mit tud a galaxy S3-amhoz képest, bejön e és ha igen és még picit mindig jobban tetszik az MI4, akkor vissza edigitalba és rendelés kínából!
Még jó, hogy 14 napra tolták ki az elállás jogát
Nekem nem hiányzik a bővíthetőség, méretben picit jobb az MI3-nál.
Az NFC hiánya viszont nekem picit fáj! -
<Adamsky>
nagyúr
Ja, ezt nehéz is lenne nem észrevenni. Ezzel csak egy a baj, hogy ha túlfeszítik a húrt, akkor min. egyel kevesebb (visszatérő) vevőjük lesz.
" ... unibody ház és az SD-foglalat nem feltétlenül szeretik egymást ... "
Egyfelől: kell a hóhérnak az unibody ház
... másfelől: azért van rá példa, hogy meg lehet oldani." ... 16GB egészen addig elég, amíg nem akarom a telefonnal kiváltani az autóban az iPodot"
Na, ja. Nekem se játékokkal van tele. Zenék, könyvek, rendszer mentés, "egy-két" film. -
Köszi az írást, tetszett, és a készülék is.
-
f á
csendes tag
Minden nagyon jó, minden nagyon szép. De azok a tesztvideók kritikán aluliak. Nagyon nem szeretném, ha emiatt vérezne el a telefon a szememben. Vagy nálam van a hiba?
GG III védi a kijelzőt? -
FireFox1996
őstag
jó cikk!
Ennek már jó a camerája -
s4tch
veterán
válasz
<Adamsky> #84 üzenetére
A Xiaomi erősen az Apple után megy, mind a rendszer szintjén (elég ránézni), úgyhogy nem meglepő, hogy a csúcsmodellnél alkalmazkodnak a konkurenciához. Amúgy a unibody ház és az SD-foglalat nem feltétlenül szeretik egymást; ha elhagyják a bővíthetőséget, akkor eggyel kevesebb problémát kell megoldani a dizájnereknek.
Amúgy nekem 16GB egészen addig elég, amíg nem akarom a telefonnal kiváltani az autóban az iPodot.
-
<Adamsky>
nagyúr
Ezen az idők végezetéig lehetne vitatkozni, hogy mi az "elég". Teljesen személy ill. használat függő. Nekem speciel a 32 Gbyte az, ami elég (a 16 Gbyte kevés lenne). Viszont, hogy mi a bánatért nincs benne SD foglalat az egyre nehezebben magyarázható. Volt egy időszak, amikor nagy divat volt kihagyni, de most megint egyre több flagship modelben újra van (lassan már a WP-s telefonok többségében is van). Egyszerűen minimális hátránnyal (méret, drágább?), de rengeteg előnnyel jár.
A Xiaomi-nál a bővíthetetlenség mellett kezdi felütni a fejét az a hülye szokás, hogy csak 16- és 64 Gbyte-os modellek vannak. A 32-est laza könnyedséggel elhagyták. Na most, ha én váltok (Mi2s 32Gbyte), akkor a 64-est kell(ene) vennem, mert a 16-os már visszalépés. A 64-es esetében viszont igazából olyanért fizetek, amire oly igazából (még) nincs szükségem. +32 Gbyte-ért. -
Bocs mindenki már nem vagyok otthon, majd este válaszolok minden kérdésre, ha addig másvalaki nem válaszolná meg
-
-
s4tch
veterán
MIUI v5 van most is a Mi4-en, és vélhetően ezzel szállítják ki még egy ideig. Utólag is vissza lehet tenni a v5-öt, ha nem tetszene a frissebb verzió.
A Mi3-ból kiindulva kell neki 20 perc, fél óra játék, mire elkezd melegedni. Filmnézéstől a Mi3 nem igazán melegszik, csak a játékok, benchmarkok izzasztják meg érezhetően.
-
halkow
őstag
brutális teló és végre van irDA is
lehet a következő telóm lesz 130k ért már lehet rendelni a xiaomishop-tól 16GB-s, NFC-t az én telómba is van 1x se használtam még...
annyit szeretnék kérdezni a telóval kapcsolatban hogy mennyire melegszik mondjuk egy komolyabb játék alatt? és egy sima filmnézéstől is melegszik ? gondolom erre a mi ui v5-ös verziót is rá lehet húzni ha esetleg a v6 szűkös lenne számomra?
-
vadkörte
addikt
Barthezz2, tudod mit??? D.....j meg! Elindítottad a nyálelválasztásomat.
Győzöm lenyelni.
Mi3<>Mi4.
Nekem meg mindkettő tetszik.A Mi4 bővíthetetlensége kevésbé, de kövezzetek meg, én még a 16GB-ossal is el tudnék lenni.
A telefonomban 8GB a háttértár (~5,4GB a felhasználói) + van benne egy 8GB-os mSD. Kb. 70%-a üres... Nem pakolom tele minden vacakkal. -
Pepeninho
őstag
Csak jönne már meg az enyém is!
-
-
Hülyeség lenne kihagyni funkciókat egy tesztváltozatból, mert akkor nem lehetne tesztelni.
(#67) whYz:
Csak pár dolog hirtelen:
-lockscreen parancsikonok eltűntek, a zenevezérlés szintén
-státuszbár értesítések mind rejtettek, és nem is lehet állítani(csak a 3 pont látszik)
-az rendben, hogy a helyi menü eltűnt a fizikai gombról, de a főképernyő is csak kétujjas mozdulattal válik szerkeszthetővé, és fele funkció el sem érhető így, ami korábban a helyi menüből igen
-a lehúzható értesítőpanelról eltűnt az adatforgalom nyomonkövethetősége
-a zenelejátszó helyi menü alatt elérhető beállításai egy az egyben semmivé lettek(ID3 tag szerkesztés, borító hozzáadása/keresés, dalszöveg keresés stb..)
-az meg nem tudom mennyire szándékos, hogy a kamera appban eltűntek a beállítások, de ha az, akkor katasztrófa, mert konkrétan a 4K-t tudó Mi4 720p-ben tud felvenni, és slusz passz, semmit sem tudok állítani, de a képek terén se állítható a méret, és ezen kívül az eddigi opciók 90% is eltűnt.. -
whYz
őstag
Szerintem ez pont, hogy jo, mivel gingerbread feletti androidokban se volt szukseges a menu gomb, igy felvaltotta a helyet a feladatkezelo. Gondolom amelyik (regi) program hasznalja meg a menu gomb featuret ott a feladatkezelo gomb atvalt menu gomb funkciora, vagy pedig a htc-s megoldast hasznalva bejon egy szoftveres menu gomb alul.
Edit: Most olvasom, hogy a google kerte oket, hogy legyen igy, de vissza is lehet allitani.
Barthezz2: Nekem nem tunt fel semmi, de valoszinuleg csak azert meg nem vagyok expert a V5-ben.
Amugy gondolom csak ido kerdese, hogy minden funkcio benne legyen, addig meg nem kotelezo valtani. -
-
s4tch
veterán
A funkcionalitással állítólag az a gond, hogy a kijelző alatti gombsorból a menü gombra (ami v5 alatt tényleg menüként funkcionál, csakúgy, mint a megfelelő gomb a P-n) rákerült a feladatkezelő, így tulajdonképp nincs menü gomb. Remélem, ez csak a bétára jellemző bug/feature, mert ezzel az a gomb gyakorlatilag használhatatlan lesz. Mondjuk valószínű, hogy előbb-utóbb a Mi-Tools fejlesztője kapcsol és cselekszik, de ez akkor is kínos hiba lenne.
-
djgeg
őstag
"Sajnos ennél többet a kínai nyelv ismerete nélkül nem nagyon tudhatunk meg,"
Who cares, Smash all the butons -
whYz
őstag
válasz
Barthezz2 #61 üzenetére
Mi a gond szerinted a funkcionalitassal? En miui v5-ot hasznaltam redmi-n es nem volt kulonosebb gondom vele, viszont zavart, hogy olyan retro a kinezete a stock kitkathez kepest. Abban remenykedek, hogy uj kinezet ezt orvosolni tudja es hozza majd azt a szintet mint az Android L es hasonloan hasznalhato es stabil lesz mint a V5.
Nem igazan szeretnek varni addig ameddig kiforr a V6, igy remelem viszonylag bugmentesen jon mar szeptemberben, de ha lesznek kisebb bugok az se fog zavarni. Xperia P-t hasznalok most, igy igazabol fel se fog tunni, hogy bugos vagy kevesbe hasznalhato mint a V5...
-
whYz
őstag
Nagyon jo kis telo, en meg varok az LTE valtozatra, remelem lesz mar feketeben is.
A MIUI v6 megert volna egy bekezdest, beta mar van es egyre tobb a review rola, fantasztikusan nez ki.
-
Digojr
csendes tag
válasz
Barthezz2 #57 üzenetére
Köszi a tesztet!
Az akku idős posztod után azonnal rendeltem egyet.A teszt fotók meg teljesen jók.
A redmi nek meg a kanyarban sincs a kamerája.Én már csak tudom van mind a 3 itthon (redmi 1s,mi2s,mi3)
Ez a kamerák sorrendje is.Nekem is jobban tetszik az mi3 dizájn ja. De vannak vele nyűgök...
(majd ha a kezemben lesz akkor döntöm el a design kérdését) -
Cathulhu
addikt
Hmm, meg mindig azt mondom designra erosebb a 3, hardverben sincs oltari kulonbseg, es mar 100 alatt lehet Europabol 64-es Mi3-at szerezni, a multkor mar majdnem ra is kattintottam a rendeles gombra mikor kozel kerultem ahhoz, hogy a G2-t a foldhoz b*****m
, de aztan meglattam par tesztfotot egy egesz uj tesztben, es total elment a kedvem tole
A 4 nem tetszik, majd talan az 5.
-
Igazad van, erről megfeledkeztem, viszont jelenelg még nem kapható náluk, csak a Mi3.
(#48) Švejk:
Nekem meg mondjuk jobban tetszik, mint a 3-as, és kisebb is. Kinek mi(#49) hunace:
Mindig megkapja a cikkíró, hogy nem tud kamerát kezelni, ez már csak ilyen. Igazad is lehet, de konkrétan csak alap beállítások(néha volt HDR) lőttem képeket, mert az emberek 98% így fog.(#56) Kékes525
FM rádió van, és megy füles nélkül is, bár az antenna továbbra is az, szóval sok értelme nincs. Az USB elvileg v2.
Sajna logoutra nem lehet olyan táblázatot csinálni(legalább is nekünk) mint az MA cikkek végén van, másképp meg nem igazán lehet egy tömör spec táblát összehozni, azért hagytam le.------------------------------------------------
Amúgy köszi mindenkinek
-
Kékes525
félisten
A telefon tetszik, de a bővíthetőség hiánya elég sokat levon az értékéből, legalábbis számomra. FM rádió van e benne? USB 2 vagy 3-as?
Gratulálok a cikkhez!
(talán egy "specifikációk" nem ártott volna) -
-
scope2007
addikt
Xiaomi MI3 van egyelőre
már csak meg kell várni, hogy elérhető legyen -
scope2007
addikt
na ez a telefon most "megnyert"
lassan ideje lesz cserélnem úgy is az arc s telót.. már nem annyira életképes a kevés ram miatt -
hunace
tag
Lehet rosszul gondolom de nekem úgy tűnik inkább a kamerát nem tudta kezelni a cikkíró.
Legalább is a MI3-al sokkal szebb képeket tudok lőni vagyis nekem úgy tűnik és nem hinném hogy a MI4-be gyengébb kamerát raknak.
(vigyázat nagy szőrös dög a második képen
)
A teszt remek lett viszont örülök hogy nem vártam rá és lecsaptam a Mi3-ra mert ez annyival nem tud többet.
-
Švejk
őstag
Jó cucc az tény, de csak én érzem úgy hogy cseszett ronda a Mi3-hoz képest? Miért is nem lehetett inkább azt a vonalat továbbvinni?
Nem is beszélve arról hogy a felárat nem igazán éri meg hozzá képest.De egyébként jól összeszedett írás meg remek telefon, de a designért kár volt.
-
válasz
dilajoska1 #46 üzenetére
Ez tény
Mondjuk egyelőre még semmilyen kézzelfogható jele nincs, addig várunk
Alcatel/TCL jelentett már be azt hiszem valamit. -
-
-
Kris87
aktív tag
Péntek délután rendeltem meg, egyből ahogy lett egy meghívóm. Rá egy napra hemzsegnek a fórumok az érintőképernyő földelési problémáitól. Annyira elvakultan akartam ezt a flagshipkiller relative olcsó telefont, közben ott van a 24 órás fizetési határidő amivel beletaszítanak a vásárlásba és nincs idő utoljára átgondolni a vételt. Egyáltalán nem biztos, hogy az enyém is rossz és melléfogtam, de az előbbiek tudatában várni a bizonytalanra kiváltja belőlem a megbántam érzést, és azt, hogy inkább adtam volna többet egy MI4-ért. Ezért írtam.
-
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #6 üzenetére
Eddig tartott a Nexus 5-szerelem? Wehehe.
-
Kornel
veterán
Nem rossz, de szerintem nem tud annyival többet, mint amennyivel drágább a mi3-nál.
Megnézek egy mi3-at most a redmi note mellett, aztán meglátom melyik marad végül
Ami igazából kellene most, az a huawei honor6, de az is csak most kezd elérhető lenni. -
madmike
őstag
Az, hogy itthon hivatalosan nem kapható nem egészen helytálló, hiszen a Wayteq forgalmazza a Xiaomit Magyarországon. Az Edigitálnál is kapható a MI3, a Mi4 is csak idő kérdése.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Oppenheimer #6 üzenetére
Neked nem Nexus 5-öd van?
Ha lemegy annyira az ára, hogy minimális ráfizetéssel cserélhetem rá a Mi3mamat, akkor lehet, hogy cserélek.
-
válasz
Milestone2 #24 üzenetére
En wpre lennek kivancsi majd, de varok egy szamomra jol kinezo, merettel rendelkezo peldanyra..
-
petipetya
nagyúr
Köszi a remek tesztet.
Imádom ezt a telefont (is), öröm volt olvasni róla.
-
Kris87
aktív tag
válasz
Oppenheimer #6 üzenetére
Én pedig örülnék ha ilyenem lehetne a OnePlus One-om helyett. Ennek legalább nincsenek földelési, sárgulási, térerő, hangminőség etc. problémái.
-
catroot
veterán
Elég jól összeszedett, igényes cikk!
Használd egészséggel az új telefonod!
Köszönöm a tesztet!
-
Milestone2
nagyúr
Rájöttem, valójában a CM-et unom, meg az alap Android - ot. LG L9-re jól portolták a MIUI -t, megszerettem. Lehet sokáig elégedett lennék a Mi-vel. De úgyis eljön nálam, amikor majd az Ubuntu Touch-ra, Sailfish OS-ra, vagy Fox OS-ra vágyom. Alaptermészetem, hogy vágyom az újra.
sn00k
DE! No more LG!
-
ctvagyok
őstag
Én örülök hogy nem mentek fel 5,5 re ezzel a készülékkel.5" még befér a zsebbe ha nem is kényelmesen, de gond nélkül.KB mindent beletettek, igaz kamerán lehet lovagolni.Nekem jobban tetszik mint a 1+1 már csak a mérete méret miatt.
-
Cyberpunk
félisten
Gondolkodtam rajta egy darabig, hogy cserélem rá a szifont, de kiesett egyéb okok miatt.
Amúgy összességében nem rossz készülék, főleg ennyiért, ha a több csúcskészüléket nézzük. Ráadásul nem szálltak annyira el a méretekkel sem, ugye ez "csak" 5" és viszonylag vékony kerettel.
-
válasz
Milestone2 #17 üzenetére
Azért egy G2/G3-ra , még te sem mondhatnál NEMet !
-
válasz
Milestone2 #17 üzenetére
Nem mondom, hoyg maradektalanul elegedett vagyok, de 4x ota mindet kiprobaltam fentrol /g2 meg kivetel/ es ar ertekben ahoz kepest mennyiert tudtam beszerezni nagyon elegedett vagyok. Ar/ertekben nemtudok most mire valtani, felevente evente meg meguntam, hogy 50k-t bukjak igy most meg egy darabig kivarok
Semmi olyan ujdonsag nincs amire, ha valtanek tudnam biztosra, hogy tobbet adna... Ez a telefon tetszene, de talan adnek erte 90k-t...
-
Jó cikk , szép munka!
Egyedül a kamerája az , ami kissé elszomorító, de ezért a pénzért, ennyi belefér az TÉNY!
-
Le a kalappal a kinaiak elott, de osszesegeben amennyiert mo-n belehet ezeket aszerezni, inkabb mas markakat nezek... osszesegeben ameg. 20k val olcsobban nem lehet beszerezni ezeket a tobbi markatol addig a gondolattal se jatszom el... Inkabb egy lg g2, mint ez kb 110k-t. A gari, a fenykepezo minosege, az itt beszerezheto ar, mind olyan tenyezo ami miatt szerintem a felso kategoria meg nem igazan eri meg kinabol...
-
WOT-H-A-C
veterán
Szép munka!! Köszi!!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Oppenheimer #6 üzenetére
Mi is.
-
törölt tag
Kár,hogy kihagyták belőle a bővíthetőséget
Egyébként nincs benne a tesztben,hogy hány giga RAM van a készülékben
(Bár lehet,hogy csak én siklottam el felette
)
-
Le a kalappal hogy sikerült ilyen hamar szert tenni rá.
Elismerésm. A cikket késöbb olvasom el teljesen, de eddig jo.
A telefon meg, egyértemü. A Xiaomi és a MIUI kiválo. Ez tény
-
válasz
bozarjoska #5 üzenetére
Csak a cikk után került fel, de amúgy is beta még. Majd pénteken ha kijön, utána írok róla.
balewi:
Sajnos ki. Először én is azt írtam, hogy van, de aztán szereztem egy NFC tag-et, és rájöttem, hogy tényleg nincs.Köszi mindenkinek
-
Milestone2
nagyúr
Csak megtaláltam.
Köszönöm.
Most töprenghetek.
Mi3, Mi4 (honnan "lopjak"?), netán a régi "szerelem" SG Note3, vagy a BQ Aquaris 5.7 -
balewi
aktív tag
Köszi a tesztet és a cikket
De az NFC tényleg kimaradtMintha valahol azt olvastam volna, hogy van benne.
-
Oppenheimer
nagyúr
Valóban jó cikk lett, de azért örülök, hogy nem ilyenem van, hanem Oneplus One-om.
-
bozarjoska
őstag
Jó teszt lett, grat a telóhoz
"A jelenleg tesztfázisban lévő, szeptemberben nyilvánosság elé kerülő v6-os MIUI verziót pedig még nem volt alkalmam kipróbálni."
Ja, nem hát -
-PLevi-
senior tag
Köszi a tesztet, összeszedett írás!
A Xiaomi-nak pedig ismét csak gratulálni tudok! -
-HajTömeg-
őstag
Érdekes,hogy a kamerája semmivel sem jobb,mint a harmad ennyibe kerülő Hongminak.
-
csongi
veterán
Jo cikk jo telefon 120 korul nagyon jo vetel. Van egyedisege es vegre a kinai piac sajat labara all es sajat munkasaival sajat termekkel szepen elpicsazzza a csamcsung es egyeb bergyarto kizsakmanyolo cegeket! Hajra szurkolok en is eredeti kinai telefonot veszek csak.
. Es batran ajanlom mindenkinek.
-
FET-MEN
veterán
Mobilaréna teszt alatti topik ERRE.
Ezt a topikot zártam, hogy ne szakadjon ketté a téma.--------------------------------------------
Eredeti hozzászólás:
jó cikk, brutál teló, tied az első cikk
[ Módosította: Barthezz2 ]
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest