Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
"vizhutés miatt csak" [link]
Amúgy meg ne sértődj meg de tényleg nem bántásból írjuk ezen sorokat, mi is végmentünk, nekünk is ajánlottak/tanácsoltak/kérdőre vontak dolgokat, ezek csak segítenek.
"Jo mind1.sejtettem nem egy milliós értékű hw van benne csak fikazas jöhet ra.ezt tudtam de hogy ilyen arányban.....:-(
Érdekes ha egy vizhutessel menne benne. Csutka tuninggalegy r9 290x +i7 extremee edition + seasonicos gold tap meg 32gb 3000es rám....stb egyből mindenki szépnek latna.....na mind1...."Mutassak vizes gépeket a topicból amik nem tetszenek?! [link] [link]
-
Tecsa
aktív tag
Arról lehet vitatkozni mi szép és mi nem az, de arról, hogy a kivitelezett dolog milyen minőségben készül el arról nem. Nekem sem tetszik a neonzöld, sem az ezer színben világító házak, de ha szép lenne a kivitelezés azért megemelném a kalapom előtte!
Kérlek ezt ne támadásnak vedd, hanem jóindulatú tanácsnak.
-
westcoastog
veterán
Én szolidabban nyomtam.
A munka meg a belefektetett energia értékelendő, a stílus és a szépség meg mindenkinél mást jelent.
Én jobban szeretem a rendezett belsejű clean gépeket, te a világításos belógó kábeles gépeket szereted, mindenki más.Ebben a logoutos cikkben vannak a neked tetsző moddingos gépek.
Na ez modding, amire manapság már mindenki átállt, az az elegánsabb minimal modding.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest