Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xaels
félisten
200kg volt, meg volt benne kraft ahhoz képest, hogy csak 400-as volt de pörgetni kellett, hogy menjen. Mondjuk picsafüst volt benne nem nyomaték.
A Thruxton szép motor, mondjuk az egész Bonneville família el van találva. A Bobber sem csúnya, de több okból sem kéne. A Rocket meg elborult egy gép.
-
Somatom
veterán
Persze, hogy postásmoci, mert kicsi. Abból létezett ZL900 és ZL1000 Eliminator is, amikben GPZ900R, illetve a GPZ1000RX blokkja volt 130 körüli pacikkal. Azokat már nem néznéd postásmocinak.
Ezt a Softail -t viszont nem szeretnéd. Ez még EVO blokkos, kiegyenlítőtengely nélkül, fixen csavarozva a vázba. Szétrázná mindenedet. Viszont, a csajok csak veled akarnának utazni. -
Ránézésre kicsit postásmoci, vagyis nagyon hasonlít a kis SR125-re, csak nagyobb. Barátságos forma. Nagyapám szinte folyamatosan szerelte anno a kéthengeres Jawa 350-esét, sokszor órákon át hallgattam, ahogy nagyokat káromkodik szerelés közben. Akkor még nem voltak megbízható sokhengeresek felénk, és nekem így az jött le a történtekből, hogy a több henger több szereléssel jár.
Most se vágynék mondjuk két hengernél többre, és ha a pénz nem számítana, egy 900-as Triumph Thruxtont vennék. Érzelmileg közelebb áll hozzám, mint az 1200-as.
Somatom:
Ilyet tényleg elfogadnék. Vagy ha picit nézünk, és nem HD-t, akkor a moddolt Honda CB450-est. Legszebb stílus szerintem. -
Somatom
veterán
A stílus neve: Café Racer.
HD esetén leginkább Sportsterekből szoktak ilyeneket építeni. A nagyblokkosok közül nekem az FXR a kedvencem. Abból is jó Café Racer faragható. Sajnos, csak EVO blokkal gyártották, TwinCam -mel már nem. Pedig, sztem a legkirályabb konstrukció volt. -
Xaels
félisten
Az Eliminator hasonló forma volt. Városban jól el lehetett vele manőverezni a sorok között, de nem az én világom a sor4 lehet egy 2hengeres blokkal nehezebben engedtem volna el bár rendesen szoptam vele.
-
Szép moci, pedig nekem kevés Harley tetszik! Inkább ez a stílus jön be.
Az mondjuk biztos, hogy a Harley kényelmesebb lehet egy hosszabb útra.
Sok balesetmentes évet vele!
-
Xaels
félisten
válasz
Luck Dragon #21 üzenetére
Azok már azon a szinten vannak amihez nekem létra kellene, hogy fel tudjak rá mászni. Ez a Switchback pont azért tetszik mert olyan mint egy kicsi Road King és nekem piszkosul kényelmes.
-
Ha már árazás, magam a Honda Goldwing esetében lepődtem meg. Gyönyörű egy motor az is.
-
Xaels
félisten
-
icemad
nagyúr
Én meg pár kilométerre dolgozok egy holland harley bolttól. Múltkor bementem szétnézni. Brutál gépek vannak brutál árakon.
-
Xaels
félisten
-
-
Xaels
félisten
Valószínűleg én az utóbbi csoportba tartoznék. Lassan benne van már egy ezres amióta elhoztam. Most hétvégén lehet jön az első nagyobb gurulás is, haver is jön utasként akinek az apukájának vittem el a sporit.
Még egy gyári "máv hamutartó" kürtöt keresek mert ez ami most van nem tetszik. Sokat takar a blokkból, kicsit veri a térdem és úgy sem nyomogatom, a hangjától meg kiugranak a holtak is a sírból.
-
Somatom
veterán
Gratula itt is!
Egy kis széljegyzet. A HD -soknak két csoportja van. Az egyik a HOG (Harley Owns Group). Ők azok, akiknek a motorjai többet töltenek tréleren, mint aszfalton és két hónapig story -znak arról, hogy elgurultak az alsóörsi találkozóra. A másik csoport a "motoros rockerek". Ők intenzíven használják a HD -ikat. -
Xaels
félisten
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Neked is köszönöm.
-
Tiszta szívből gratulálok hozzá, sok balesetmentes közlekedést kívánok.
-
Xaels
félisten
válasz
twollah1976 #5 üzenetére
Köszi. Mindenképpen vigyázok.
-
twollah1976
őstag
Szep motorok.
Vigyazz magadra nagyon!
-
Eastman
addikt
Elképesztő! Gyönyörű darab!
Gratulálok hozzá, vigyázzatok egymásra!
-
icemad
nagyúr
Na erre mit lehet írni? Egyszerűen gyönyörű gép. Baromira irigyellek.
Egy élmény lehet ilyennel robogni. Gratulálok hozzá! Sok balesetmentes kilométert kívánok hozzá/neked!
Ahogy a kamionos ismerősöm mondja, széles utak, gumi fák!
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2009-ben indult a motoros pályafutásom, akkor már 3 éve önálló keresettel rendelkeztem és nagyjából ugyanennyi ideje...
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest