- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nem amiatt kellett növelni, mert 4 kis csempe=1 nagy, hanem mert most már teljes szélességben vannak a csempék, tehát szélesebb, mint a korábbi. (és mivel négyzet, így nagyobb is lett)
Amúgy a kis csempék között is vannak élő csempék, pl. SMS,hívás, outlook.
Bár én is sajnálom, hogy a legtöbb valóban inaktívvá válik.Én kb. 2 hete telepítettem 610-re (mert már felkerült a Nokia szerverekre idő előtt), de érdekes módon most meg nem listázza a Navifirm.
(amúgy nálam a verzió8858.12470, nem tudom, ugyanezt telepíti-e most is.)szerk: a 4/1 méret indokolt, mert így egységes. Ha már inaktív a csempe (gyakorlatilag ikonná egyszerűsödik), akkor tényleg mindegy a méret, viszont így lehet jól "kicsempézni" a screent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Óvodások homokozója
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest