- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirosász
aktív tag
Jó ez a 7.8,bár azért valószínű lecserélem egy 620-ra a 710-esemet.Egy kis szürkénél láttam 65-ért.Ha T-Mobile kidobja egy gusztusos 59.990-ért......Rácsapok mint sólyom a patkányra.
-
Pirosász
aktív tag
Furcsa dolgok ezek.Tegnap este hazajöttem,na mondom nézzük.Rádugtam a gépre,jelzett is.Elindítottam,gond nélkül frissítette mind hármat,ameddig megvacsoráztam.Nem rángattam netkábelt,nem kapcsoltam,állítottam át semmit,nem sütöttem a rántottámat új windows logo alakúra.Frissített ahogy a nagykönyvben meg van írva.Hogy ezek miért vannak?Ja,amúgy T-mobile Lumia710,de olyat is olvastam máshol,hogy ugyanez van az emberkének,azt nem akarja a jót mégse,tehát nem is értem.Úgy látszik ez szerencse kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest