Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
namost ha belegondolok, hogy szeptemberben lesz 4éves a laptopom, amit anno 330ezerért vettem, és egy ilyen, vagy ehhez hasonló eszközre cserélhetném, akkor lehet hogy simán lecserélném 300ezerért ha újabb 3évre tervezek (és ha nem kishazánkba gondolkodunk akkor ez 1000-1100EUR, ami tőlünk nyugatabbra egy havi minimálbér...)
Olyan pletykát is hallottam, hogy összesen 32 Win8-as tablettel készülnek a nagy OEM partnerek év végéig. Szóval szerintem lesz miből válogatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest