- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam.
A grafika tényleg gyönyörű. Valóban filmszerű hatást kelt. Ez a játék hátránya is szerintem, hogy túl sok az (egyébként gyönyörű, a játék motorjával készített) átvezető anim és kevés a valóban stratégia. Igazából akármit csináltam csak egy vonalon haladt a történet. 1-2 perc animációs bejátszás (ilynekor elveszi az irányítást), fél perc játék. Számomra emiatt vált unalmassá nagyon gyorsan. Az irányítása nekem nem jött be, az aránytalan méretekről már nem is beszélve, de ami a legjobban zavart, az talán az "építős-fejlesztős" rész hiánya. Hiába no, én már csak ilyen vagyok. Jobban szeretem a hagyományos stratégiát.
A történet alapötlete nagyon jó, de...
Ez a kötött játékmenet nekem bűzlik. Olyan az egész, mintha egy a Pentagon álatal készített "milenneha" forgatókönyvet játékosítottak volna meg, az ő szemszügökből. Majd kapsz eszközöket és ezekkel mindent végre is hajtasz úgy, ahogy mondjuk és akkor legyőzzük a gonoszt. Hol itt a kreativitás, hol a saját taktika és stratégia?
De elég legyen a negatív kritikából, hisz attól még hogy én ezeket hiányolom belőle, másnak pont emiatt tetszhet jobban.
Ami tény, a látvány gyönyörű. Még soha nem láttam ilyen szép "startégiai" játékot, pláne valós környezetben és "relatív kis" gépigénnyel. Az én konfigommal (adataimnál) 1280x1024-es felbontásban, high részletességgel simán játszható volt. A játék saját tesztje szerint nem ment 30 fps alá, átlagban 50fps, de volt ahol 100fps fölött is volt. Szerényebb grafikai beállításokkal, kisebb gépen is játszható lehet és ez jó.
A fizikai hatások szinén jók lettek. Minden mindennel kölcsönhatásban áll térben és időben, ami azt jelenti, hogy van gravitáció is. Minden lerombolható, szétrobbantható és ez nem csak egy kis füst- és fényjátékban mutatkozik meg, hanem darabokra robban, ami aztán földetérve pattog! És ahogy láttam, ezt a helyes szögben (és az alkatrészek méretéből tippelhető súlynak is megfelelően) teszi!
Ezek után már értettem korábbi megfigyelésemet. Miszerint bár nem szólt érte, de a játék telepítése közben rátalált a telepítő az aegia physx driverére a gépemen. (Sajnos csak a driverére, azt is valamelyik játék tette fel korábban.) Ahogy látom a mostanában kiadott játékok közül egyre több támogatja az említett kártya használtatát. Nos, ha ennek ilyen látványbeli eredménye van, akkor én beszerzek egyet, amint lehet pcie csatolóval is kapni.
Remélem valaki átveszi a játék motorját és készít vele egy igazi "építős-fejlesztős" stratégiai játékot. Akár ugyanezzel a témával is. (Ki tudja, talán a RedAlert3...?
)
Végül pedig köszönöm a cikk irójának a bemutatót, meghozta a kedvem a kipróbáláshoz. Az más kérdés, hogy a játék "játszhatósága" már nem tetszett annyira az én ízlésemnek és uninstall lett a vége.
ui.: Köszönöm, hogy elolvastad és bocsi a hosszáért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Önerő nélkül is. Részletfizetés .Bankmentes. Lenovo Legion 5 Gamer Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest