- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Ne sértődj meg azon, amit írok. Nem vagy te sem különb mint bárki itt a fórumon. Egy vagy a sok közül. Ha akarod elmondod, ha nem, hát úgy is jó. Senki nem fog kérlelni, hogy mondd, el, hadd találjuk ki. Rávilágítottam, hogy ez így nem kerek. Ehhez túl rövid az élet. Peace, testvér!

-
wolfnet
tag
Persze jogos. Figyelj az a baj, hogy szerettem volna, ha ténymegállapítások helyett, az aki elolvassa ezt a bejegyzést, picit azon kezdene el gondolkozni: mit is kérdezzek? Valami olyan építőjellegűt, amiből az író is gondolhatja, hogy fontos valakinek. (Feltéve persze hogy felkeltettem az érdeklődésedet.) Természetes, hogy nem ismertek. Talán nem megszokott, hogy elvonatkoztatva baromságokat írnak ezen a fórumon. Az biztos, hogy nem muszáj reflektálni. A hozzászólás lehetőségét az előbb említett okból hagyom meg a továbbiakban is.
Szomorú vagyok, egyértelmű, hogy itt a konkrétumokat szokhattátok meg, de néha el is kell vonatkoztatni valamitől, mert különben túl egyszerű lenne.
-
Zolaash
senior tag
Szeretem az ilyen bejegyzéseket, amiről kb. az író tudja egyedül, hogy miről szól...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- PC / Laptop / Konzol Szerviz, Weboldalkészítés és AI Segítség
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)