- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Ne sértődj meg azon, amit írok. Nem vagy te sem különb mint bárki itt a fórumon. Egy vagy a sok közül. Ha akarod elmondod, ha nem, hát úgy is jó. Senki nem fog kérlelni, hogy mondd, el, hadd találjuk ki. Rávilágítottam, hogy ez így nem kerek. Ehhez túl rövid az élet. Peace, testvér!

-
wolfnet
tag
Persze jogos. Figyelj az a baj, hogy szerettem volna, ha ténymegállapítások helyett, az aki elolvassa ezt a bejegyzést, picit azon kezdene el gondolkozni: mit is kérdezzek? Valami olyan építőjellegűt, amiből az író is gondolhatja, hogy fontos valakinek. (Feltéve persze hogy felkeltettem az érdeklődésedet.) Természetes, hogy nem ismertek. Talán nem megszokott, hogy elvonatkoztatva baromságokat írnak ezen a fórumon. Az biztos, hogy nem muszáj reflektálni. A hozzászólás lehetőségét az előbb említett okból hagyom meg a továbbiakban is.
Szomorú vagyok, egyértelmű, hogy itt a konkrétumokat szokhattátok meg, de néha el is kell vonatkoztatni valamitől, mert különben túl egyszerű lenne.
-
Zolaash
senior tag
Szeretem az ilyen bejegyzéseket, amiről kb. az író tudja egyedül, hogy miről szól...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)