Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz RpPRO #93 üzenetére

Már nincsen köd a játékban, baromi messzire el lehet látni minden pályán, és sokan be is találnak onnan is. A nagy felbontás baromi sokat számít, az előzőhöz képeset rohadt sokat látok messzire. A stabil 125 FPS is sokat számít, játszottam instabillal, tearinggel baromi sokat, tudom mi a különbség. Igazából nekem annak idején ilyen 51-55% acc volt az átlagos public szerveren ilyen oasis, goldrush, braundorf, stb. pályákon, kivéve ha távolra is kellett lőni pl radaron vagy fueldumpon, akkor ilyen 45-49%-ra visszaesett. Mindez 76 FPS-el ISDN-el, 1280x1024-el. Efterlysten inkább az 51%-hoz közelített, mert ott tudnak mozogni az emberek, Hirntoton inkább 55% vagy nagy ritkán zártabb pályákon több közelharccal elment egészen 65%-ig mediccel. Garanddal valamivel kevesebb volt, de közepes távolságra is megvolt a 45% vele, ami azért kemény, mert sokkal nagyobbat sebez. Pisztollyal meg osztottam elég sokszor a 3hs-t. Olyan 2008-2010 óta ennek nyoma sincsen, azóta érzem ezt a lagot és képtelen vagyok 45% fölé kerülni. Nagyjából derékba törte az ET-s karrierem, előtte Európa legjobbjai közt voltam, utána meg valahol a kezdő - közepes kategória.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés