Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Ha filmet akarok nézni, átmegyek a szomszédos videó-kölcsönzőbe, ha meg játszani akarok, akkor választok valami tartalmasat, kösz. Ez a nem tudjátok megnézni dolog meg pont az internet világában elég vicces kijelentés. Alig 1-2 videó van elrejtve a net legsötétebb bugyraiba, ahová sosem juthatok el.

-
Nordic
Közösségépítő
Nem én hoztam fel előnek a konzolokat, de hogy megértsd, idézek a cikkből "okoska" - "CD Projekt Red is nyilatkozta, hogy egy PC-ből magasabb grafikát is ki lehetett volna hozni, azonban a konzolok miatt muszáj volt visszafogni magukat ugyanakkor nem is lehetett volna csak PC exkluzív, mert kevesebb bevételt termett volna, mint amennyi kellene. "
Nem fogom azt se magamra venni, hogy letöltögetéssel gyanúsítgatsz, biztos viccből van 120+ játék a steam profilomon.
Jobb lenne inkább, ha a stílusodon faragnál, vagy inkább a tanulással foglalkoznál(ritka a felnőtt/dolgozó embernél ilyen stílus), ahelyett, hogy a melledet döngeted a fórumon.
-
Nordic
Közösségépítő
Remélem is hogy fogják, mert sokan(köztük én is), ezért is fejlesztettek gépet(én egy GTX970-el kezdtem). Ha tudom, hogy butított graf lesz a vége, akkor lehet meg se veszem a 970-et.
Még ugyan nem próbáltam ki a játékot(még a lap+proci páros hiányzik a konfigból), de eléggé csalódott vagyok, hogy megint a konzolok miatt van butított grafika. Akkor most minek is fog jönni a DX12? Hogy a konzolok miatt azt se lehessen kihasználni? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép OFF
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest