Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
remington2
üzenetére
"Miért is?"
Azert, mert konzisztensen olyan (egyebkent eleg egyszeruen megcafolhato) kijelenteseket tesz, amik semmi masra nem jok, mint arra, hogy legyen beloluk egy fasza kis flamewar, az meg igazan senkinek sem hianyzik. Troll.
"Az "ms cuccokkal elégedett vagyok, csak az os-sel nem" hozzáállás meg még ennél is álszentebb, spec nem látok komoly kivetnivalót winben felhasználói szinten"
Azert vegyuk eszre, hogy ez olyan allitas, amit leginkabb ebben a szent pillanatban talaltal ki (illetve delacct kollega).
Nalunk pl. az irodaban Linux van, viszont az APEH nyomtatvanykitolto programja (amit egyebkent nem az MS keszitett) eleg hosszu ideig csak Windowsra letezett (most mar van egy tobbe-kevesbe cross-platform Java ize is, de az egyreszt nem kompatibilis a masik program adataival, masreszt nem sok jot hallottam rola), igy aztan a Wine gyak. megkerulhetetlen volt.
Vagy itt a masik pelda a #20-ban, a WoW szinten nem MS termek, miert lenne kepmutatas Linuxon futtatni?...
Egyebkent meg igazan nem ertem azt a logikat, miszerint ha szuksegem van egy programra, ami Windowsra irodott, attol meg miert kellene szeretnem a Windows kornyezetet, miert kellene penzt kiadnom Windowsra, stb.
"Csak "a gyártót azt vérig fikázom, a termékeit/megoldásait meg azért átveszem" - féle linuxos mentalitás azért lehetne kissé engedékenyebb az ms-sel szemben."
Szerintem meg az "olyanokat fikazok, akikrol semmit sem tudok"-fele mentalitast kellene mellozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő