- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Amúgy hogyhogy nem ez az alapértelmezett?"
sokminden van, amit én sem értek, így döntöttek és kész. nekem elég sokminden kint van, hogy lássam, ha kell.az üresjáratban hagyott gépnél egyébként érdemes elindítani egy resource monitort is, abból többminden kiderül, mint a task managerből, ilyen tekintetben a task manager elég buta. vagy akár egy sysinternals-os procmon-t beállítani naplózásra, ha nagyon utána akarsz járni.
"Amúgy az miért van, hogy lapozófájl kikapcsoláskor/átméretezéskor újra kell indítani, visszakapcsolásnál pedig nem kéri?"
pontosan nem tudom, de ilyen a mechanikája, kikapcsoláskor ki kell flush-ölnie mindent a fájlból, és egyáltalán nem biztos, hogy épp rendelkezésre áll annyi fizikai ram. bekapcsoláskor meg ugye nem történik semmi, csak lehasít egy szeletet és befűz pár plusz memóriacímet a managerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest