- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
válasz
__Psion__ #72 üzenetére
cizoe - újratelepités után én is kipróbálom az msstyle-t.
Tel Elek - sajnos előfordul, nekem is kétszeri újratelepités után jött össze a tökéletes "szépités". Amúgy mennyi memóriád van?
__Psion__ - a StyleXP jó választás lehet. Szerintem külön górcső alá veszem - ahogy gondoltam eddig.
-
Batmause
tag
-
-
Batmause
tag
Nézzétek!
Azt hiszem akkor inkább egy "Vista vs XP vs akármi" topikba kéne menni.
Mindenkinek megvan a maga véleménye, ami szerintem teljesen helyén való és tiszteletben kell tartani.
A Vista és az XP teljesen más operációs rendszer - legalábbis a Vista más programnyelvet használ - és mindenki azt használja, amelyiket akarja.
De! Módosítani mindkét operációs rendszeren lehet, elvileg az a téma...
Remélem sikerült kulturáltan az elmétek mélyébe ültetni ez a problémát.
-
Batmause
tag
válasz
infectedmann #30 üzenetére
Szerintem egyedül az ObjectDock Plus a szörnyű. Sokat szarakodik a program - igaz nem mai változat -, de ami nálam gondot okozott arra felhívtam a figyelmet.
Amúgy a legjobb egy "szűz" oprendszeren próbálkozni, vagy egy formatálás előtti állapotnál játszadozni.
Gmail-nél vagyok, ezért választottam inkább a Google Desktop-ot. Amúgy tényleg a Yahoo Widgets a jobb.
-
Batmause
tag
-
Batmause
tag
válasz
(Kolombusz) #17 üzenetére
Én notebookos szemmel nézem a dolgot.
Az új gépeknél természetesen nincs gond, de mi van a régiekkel?
-
Batmause
tag
válasz
KilgoreTrout #20 üzenetére
A Launchy-ról még biztosan írok majd.
Nekem Win+Y-ra lett beállítva.
Megdöbbentő, hogy mennyivel meggyorsítja a munkát. Kényelmes és gyors. Átlagosan 8604 Kb-t markol el a memóriából.
-
Batmause
tag
"Crystalizers"
Hallottam róluk is, az igyik vista skin pack-hoz - amelynél említettem, hogy nincs Aero - az egyik programjuk szükséges kiegészítésként. Remélem jól emléxem.
A WindowBlind nekem is nagyon tetszik. Maximum az említett msstyle győzhetné az én véleményem szerint.
-
Batmause
tag
válasz
(Kolombusz) #12 üzenetére
A Vista nem sikerült jól. A felhasználók nem kedvelték meg.
Amin nyertek az a notebook és az OEM-piac. Ugyebár ott szerződés van, akár kell az-az oprendszer, akár nem...kifizeted. Én is úgy vettem a noteszgépet, hogy ne legyen hozzá oprendszer.
És sokan vannak így ezzel...
Én erre gondoltam. Nem lett nagy siker, ahogy bereklámozták.
Az Sp1 sokat javított, de még mindig többségben szidalmazó véleményeket hallottam.
Térjünk vissza a témához. Ne a cikkírás kifejtő okát boncolgassuk, hanem az eredményét.
-
Batmause
tag
Igen, "érdekes". Valószínűleg a Vista is így fog járni. A Microsoftnak nem kellett volna ekkora reklámkampányba kezdenie - akkor nem buktak volna ekkorát.
Én is szidtam akkor az XP-t, de mára megkedveltem. Az akkori szokatlan kezelést megkedveltem - jóval logikusabb -, de a Vista felülete még mindig nem tetszik. Mire megtaláltam a hálózati beállításokat...
Gondoltam, hogy sokan vagytok így a dolgokkal. Ezért tettem fel a cikket.
A képekkel kapcsolatban - azért tettem fel ilyen nagy képeket, hogy jól lehessen látni a változásokat. Úgy gondoltam, hogy lényeges a részletek megmutatása is. Bocsi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest