Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz oO7 #74 üzenetére

A tdp nem azt jelenti, hogy állandóan annyi wattot fűt el. Az a maximum hőtermelés. Az x86 és arm rendszerek üzemideje közt az energiagazdálkodás adja a legnagyobb különbséget. Persze ez még RT alatt sem az igazi [link].

(#73) Glenda:
    a dzsunka androidos tabletek többségében van dedikált video dekóder. 25 ezer körül már kapni rockchip rk3066 és amlogic AML8726-MX SoC-ra épül, ezekben mali400-as gpu található. Semmi gondjuk a videolejátszással. 35 ezerért 1280x800-as felbontású ips kijelzővel is elérhetőek. Persze ezek magyar boltból áfával kerülnek ennyibe. A korábbi egymagosokon is mehetett fullhd, ha szoftveresen normálisak voltak.

félisten

válasz oO7 #74 üzenetére

" x86-os, desktop alkalmazások viszont továbbra sem táblagépekre valók... baromi kényelmetlen őket használni... ezt is tapasztalatból mondom..."

Érdekes, én pont ellenkezőleg tapasztalom a Series 7 Slate-emen, amit hónapok óta használok elsődleges tabletként, kis híján elsődleges számítógépként. Persze a stylus nagyon jól jön hozzá (kár hogy az RT-s mókáknál nem szokták eltúlozni a WACOM panelt). És szerintem pont ettől lesz több az iOS/Android tabletektől: szoftveres kompromisszumokat egyáltalán nem kell kötni, minden megy.

Ha meg "igazi" tablet alkalmazás kell, azt a meglévő platformok olcsóbban és nagyobb mennyiségben nyújtják, kár szépíteni. És még arra se kell várni, hogy a fejlesztők az alig létező felhasználói bázis számára Silverlightra portolják az alkalmazásaikat... (tudom, sántít technikailag).

Új hozzászólás Aktív témák